KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.27. 05:30
Módosítva: 2024.09.27. 07:46

Üvegekbe zárva apró földönkívülieket tartanak a Capitoliumban – állítja egy testvérpár

Megdöbbentő gyerekkori történetről számolt be egy nyugdíjas testvérpár.

Sokkoló az, amit egy nyugdíjas testvérpár tárt nemrég a nyilvánosság elé. A két amerikai nő azt állította, hogy apjukat, aki feltehetően egyházi lelkész volt, berendelték Washingtonba egy konferenciára, ahol földönkívüli lényeket mutattak neki.

 

Az Amerikai Egyesült Államok Capitoliumának az alagsorában tartották meg a titkos találkozót. A nővérek szerint apjukat a mostanra már nyugalmazott amerikai külügyminiszter, Cordell Hullt hívta meg még 1935-ben a konferenciára.

„Szeretnék mutatni neked valamit, de meg kell esküdnöd, hogy soha, de soha nem mondod el senkinek” – mesélte apukájuk a nővéreknek arról, hogyan kötelezték titoktartásra akkoriban.

A lelkész akkor lepődött meg igazán, amikor az alagsor lámpáinak felkapcsolása után négy-öt üvegedényt pillantott meg, amikben kis emberek voltak. A férfi ezzel kapcsolatban azt mesélte a lányainak, hogy a lények „olyanok voltak, mint az emberek, de mégsem voltak azok”. Az emberek összes vonása megvolt bennük, de a fejük egy kicsit túl nagy volt a testükhöz képest, és a szemük nagyobb volt, mint a miénk.

Cordell Hull ezután a lányok apját egy folyóson keresztül átvezette egy másik szobába, ahol egy gép roncsait mutatta meg. Mint állítják egy lezuhant földönkívüli űrhajó maradványainak a létezését tárta fel előtte.

„Amennyire tudom, Cordell nem magyarázott neki semmit, csak azt akarta, hogy nézze meg a bizonyítékokat. Ezután mesélt nekünk erről egyszer apa, majd soha többé nem beszélt a történtekről” – zárta le a nyugdíjas nő az interjút.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek