Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.12.

Ámokfutó tombolt Csepelen: panelekből rohantak segíteni az emberek

A férfi a Lidl előtt kezdett tombolásba. A csepeli panelekből rohantak le segíteni.

Hatalmas felfordulásra és éktelen ordibálásra lettek figyelmesek a békés járókelők vasárnap (szeptember 8.) délelőtt a helyi Lidl mellett Csepelen. Úgy tudjuk ugyanis, hogy egy férfi valóságos tombolásba kezdett a bolt előtt: először ordibálni kezdett a vele lévő nővel, majd egyre agresszívebben viselkedett. 

Csepel
A csepeli panelekből azonnal kirohantak az emberek   Fotó: Google Maps

Az elmondások szerint az egész környék a férfitől zengett, így nem csoda, hogy a közeli panelekben élők azonnal felkapták rá a fejüket. Információink szerint a ricsajra többen a rendőrséget tárcsázták, míg sokan azonnal leszaladtak segíteni, és a bajba jutott asszony védelmére keltek, nehogy elfajuljon, vagy legrosszabb esetben tragédiába forduljon a helyzet. A zsaruk hamarosan a helyszínre siettek, azonban a Csepel Infó szerint a férfi ekkorra sem nyugodott le, mi több, csak még jobban indulatba jött. Olyannyira, hogy még a rendőröket sem kímélte, és mind a két kiérkező zsarura rátámadt. A helyszínre ezután még több járőr és mentők is érkeztek, lapunk pedig úgy tudja, hogy a férfit az eset után megbilincselték és őrizetbe vették. 

A közelben élők szerint az utóbbi időben egyre rosszabb a helyzet a Lidl környékén, a környéken ugyanis sok a hajléktalan és a kéregető, akik közül nem kevesen agresszívek is.

Nem vagyok csepeli, de gyakran járok a környékre hétvégente az ismerőseimhez. Sokszor szaladok be ebbe az üzletbe, és szinte nincs nap, hogy ne járkálna valaki parkolóban kéregetni. Ebből egyszer egy nő majdnem kiszedte a kezemből a frissen vásárolt kaját, máskor meg követett a kocsimig, hogy adjak neki aprót. Már nem is megyek oda szívesen, inkább egy másik boltot választok

 - mondta Tamara. 

Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, akik a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányítottak minket. Ők annyit mondtak, hogy jelen pillanatban az iratok még nem érkeztek meg az ügyészséghez, így jelenleg még nem tudnak az üggyel kapcsolatban információt adni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek