NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

Most érkezett: Robbanás rázta meg Dunakeszit

A romok között találták meg a tulaj holttestét.

Hatalmas robbanás rázta meg ma kora délután Dunakeszi egyik panelházát. Információink szerint a tízemeletes háztömb egyik ötödik emeleti lakásában keletkezett a detonáció, ami szinte az egész tömböt megrázta. A robbanás után tűz is keletkezett, ami nemcsak az érintett lakásra, hanem másik otthonra is átterjedt - írja a borsonline.hu.

A robbanás megölte az ott élő idős tulajt, holttestét a romok között találták meg Fotó:  Bors

A tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, elárulták: nemcsak az ötödiken, de a negyediken és a hatodikon is pusztított a tűz. 

Tűz keletkezett egy tízemeletes társasházban Dunakeszin, a Barátság útján. Erkélyek égtek a negyedik, az ötödik és a hatodik emeleten. Egy negyedik emeleti lakás egyik helyiségét is érintették a lángok, amelyeket eloltottak a fővárosi hivatásos tűzoltók

 - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Úgy tudjuk, hogy az alsó szomszéd otthon sem volt a történtek idején, az ott élő lakók ugyanis éppen nyaralni mentek.

Szörnyű lehet nekik, hogy ez történt, amikor itthon sem voltak. De egyben szerencse is, mert úgy tudjuk, hogy az ő lakásukra terjedt át a tűz, így lehetséges, hogy bajuk esett volna, ha éppen otthon vannak

 - mondta egy helyi férfi. 

Információik szerint a tűzoltók mellett a mentők is a helyszínre siettek, ugyanis az érintett lakásban egy idős asszony testét találták meg. Életét azonban már nem tudták megmenteni, a nyugdíjas olyan súlyosa megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az asszony a lakás tulajdonosa volt, és egyedül élt a lakásban. 

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a robbanást, a történtek körülményeit vélhetően szakértők bevonásával vizsgálják majd meg. 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek