Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NÍNÓ

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.07.10.

„Küldjetek erőt a gyászoló családnak” – anya és 5 éves kisfia is meghalt egy autóbalesetben, amikor a nő mellrák legyőzését mentek ünnepelni

Egy anya és ötéves fia tragikus módon életét vesztette egy autóbalesetben épp akkor, amikor a nő mellrákjának a legyőzését indultak ünnepelni.

A 33 éves Beatriz Aparecida Frederico és legkisebb gyermeke, David Miguel Frederico de Oliveira egy vidámparkba tartottak, amikor a szörnyű tragédia bekövetkezett. Akkora felhőszakadás volt, hogy egy másik jármű vasárnap (július 7-én) a brazíliai Lagesben beléjük csapódott. Beatriz a hátsó ülésen ült, míg férje, a 36 éves Deivid és nagyobbik fia, a 16 éves Diogo az autó elején.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az eddigi információk szerint épp a vidámparkba tartottak, hogy megünnepeljék Beatriz diagnózisát, miután június 11-én befejezte utolsó sugárkezelését és legyőzte a mellrákot.

A baleset után Deividet és Diogót egy közeli kórházba szállították, ahol megműtötték őket. Beatriz és David részére azóta is özönlenek a részvétnyilvánítások, miközben az orvosok sürgős véradásra kértek mindenkit, mivel az autóbaleset túlélő tagjai ritka vércsoportúak. A kórházban pedig, ahol az apa-fiú páros jelenleg tartózkodik, kevés ilyen vér van.

Nagy szomorúsággal és fájdalommal a szívünkben jelentjük be Deivid feleségének, Beatriz Fredericónak és legkisebb fiának, Davinak a halálát. Tájékoztatjuk továbbá Deivid és legidősebb fia, Diogos egészségi állapotáról is.

– kezdődik egy, a közösségi médiában megosztott bejegyzés a családról. Így folytatódik:

Mindketten a Nossa Senhora dos Prazeres kórházban vannak, már átestek a műtéten. Az orvosi információk szerint jól vannak és nincsenek életveszélyben! Arra kérünk, hogy csatlakozzatok az imához Deividért és fiáért, Diogóért, és küldjetek erőt az egész gyászoló családnak.

A másik autó sofőrjét, egy 31 éves rendőrt és 61 éves édesanyját is kórházba szállították. Jelenlegi állapotuk nem ismert, a halálos baleset körülményeit vizsgálják – írja a Mirror

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek