NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.19.

Gyomorforgató: kiskorú társaik is végignézhették, hogyan fajtalankodott gyerekekkel a pedofil, hajtóvadászat indult ellene

Sokkoló pedofilbotrányra derült fény a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tarpán. Az 54 éves Nemes Lászlót azzal gyanúsítják, hogy a községben lévő fociakadémián rábízott gyerekekkel fajtalankodott. Az eljárás során a beregszászi származású szexragadozót a bíróság házi őrizetbe helyezte, de megszökött. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

Az embernek felfordul a gyomra annak hallatán, hogy két gyermek is áldoztául esett annak a szexragadozónak, aki a helyi futballklubnál gyermekfelügyelőként dolgozott. Nemes László munkakörébe tartozott, hogy a pálya mellett dolgozzon az edzések és a meccsek idején, valamint az is, hogy esténként felügyelje a rábízott fiatalkorúakat. Információink szerint az egyik ilyen estén döntött úgy, hogy belopózik az alvó fiúk közé és egyikükkel fajtalankodni kezd, mindezt a társai szeme láttára. Ezután csak néhány nap telt el és egy másik fiút is kiválasztott magának, akit szintén szexuálisan zaklatott. Úgy tudjuk, a fiúk még csak épphogy betöltötték a 14. életévüket. Tettére úgy derült fény, hogy az áldozatok a rendőrséghez fordultak. 

Nemes Lászlót körözi a rendőrség / Fotó: police.hu

Lapunk megkereste dr. Szilágyi Lászlót, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivőjét, aki lapunkat a következőről tájékoztatta:

„A megalapozott gyanú szerint a futballklubnál gyermekfelügyelőként is  dolgozó férfi munkakörébe tartozott, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében az egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében. A férfit a rendőrség 18. életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként.”

Nemes László közel egy évig volt letartóztatásban és a bíróság úgy ítélte meg, hogy a bizonyítást már nem tudta volna akadályozni, illetve mivel mindegyik tanút kihallgatták már, így őket sem tudta volna befolyásolni, ezért házi őrizetbe helyezte. Lapunk információi szerint a testvére bérelt számára egy ingatlant, amit tartózkodási helyéül jelöltek ki azzal a kikötéssel, hogy azt nem hagyhatja el. Ám végül megszökött. 

Danger,On,The,Street.,Blue,Flasher,On,The,Police,Car
 Körözést adtak ki a férfi ellen / Fotó: Jaromir Chalabala / shutterstock 

„A gyanúsított 2022. december 6. napjától 2023. november 7. napjáig letartóztatásban volt, majd ekkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlanból nem mehet el. Ezt a gyanúsított nem tartotta be, mert 2023. november 19. napján ismeretlen helyre távozott. Jelenleg a rendőrség körözést adott ki ellene. Az ügyészség határozatával távollévő terheltté nyilvánította a gyanúsítottat, az eljárás a távollétében fog folytatódni” – közölték. 

Információink szerint a rendőrség a bérelt házat, illetve a gyanúsított testvérét is ellenőrizte, nem-e bújtatják-e a pedofil férfit, egyelőre nem bukkantak a nyomára. A pedofil áldozatait azóta elhelyezték a diákklubból. 
 

 

origo.hu

Milák Kristóf bejelentkezett egy olimpiai aranyéremre

ripost.hu

Ezt már nem lehet visszaszívni, lelepleződött Katalin hercegné titka

mindmegette.hu

9 recept, amihez minden van otthon – ha nincs kedved vásárolni menni

mandiner.hu

Kedves Magyar Péter – segítség! Most akkor „állat”, „gomba”, vagy valamilyen „növény” a tipikus „agymosott” Fidesz-szavazó?

ripost.hu

Ez a bundáskenyér mindent lepipál, pedig csak egy apró változtatás kell hozzá

vg.hu

Csökkenhetnek a dugók az Adrián - átadták Horvátország legdrágább útját

ripost.hu

Csak az emberek 2 százaléka képes megfejteni ezt az optikai illúziót - Fotó

mindmegette.hu

Így néz ki belülről az első magyar Primark – videón az üzlet!

ripost.hu

Szabad-e megenni a kukacos cseresznyét?

ripost.hu

Gazdagság vár erre a 4 csillagjegyre az égiek szerint

ripost.hu

Ben Affleck borzalmasan néz ki, egy üveg piával a kezében sétált - Fotó

ripost.hu

Most kaptuk: tömegkarambol történt Budapesten, rohantak menteni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Nem ment haza az iskolából, eltűnt a gyönyörű 16 éves lány – Segítséget kér a rendőrség

NÍNÓ

Most jött: vonatbaleset történt Magyarországon, jelenleg is mentenek

NÍNÓ

Baleset az M3-ason, hatalmas torlódásra kell számítani

NÍNÓ

Most jött: Hatalmas hármas karambol Eger határában, két kocsi az árokba csúszott

NÍNÓ

„Csodálatos lelkek voltak” – Tinédzser testvérpár vesztette életét egy horrorbalesetben

NÍNÓ

Most kaptuk: tömegkarambol történt Budapesten, rohantak menteni

NÍNÓ

Elesett a főváros, itt vannak a részletek

NÍNÓ

Mentőhelikopter landolt Hajdúnánáson, többen életveszélybe kerültek