3 hónapja

"Én találtam rá a fiam és a barátnője holttestére!" A gyászoló anya szívszorító vallomása

Élete legszörnyűbb perceit kellett átélnie annak az asszonynak, aki Erdőkertesen rábukkant egy autóban fia és kedvese holttestére. Dani és Kata viharos kapcsolat után távozott együtt az élők sorából.

Gyászba borult tavaly augusztusban a Pest megyei kisváros. Két szerelmes, Dani és Kati az erdőkertesi fás terület szélén megállt az autójukkal, majd az utastérbe vezették a kipufogógázt. 

Erdőkertes_Kettős öngyilkosság
Az ablakot Dani édesanyja törte be

Viharos kapcsolatban éltek

A pár igencsak viharos kapcsolata során többször is szakított, majd kibékült. Az eljegyzésig is eljutottak, mi több, kitűzték az esküvő időpontját, ám az egybekelésük meghiúsult, ugyanis Daninak éppen elzárásra kellett mennie egy korábbi ügye miatt. Mire kiengedték, Kata ismét meggondolta magát, és kiadta a szerelmes férfi útját. Ezt követően a lány az egyik barátnőjéhez ment aludni, de utána mégis hajlandó volt Danival találkozni. A fiú családja Katát, a lányé pedig Danit okolta a halálesetért.

A fiatal férfi édesanyja eddig nem kívánt nyilatkozni, viszont azok után, hogy a Borson megjelent egy videós riport, melyben Kata egy barátjának küldött hangüzenetét dolgoztuk fel, megváltoztatta az álláspontját. A hangfelvételen a lány ugyanis arról beszélt, hogy fél a kedvesétől.

Korábban úgy éreztem, nincs értelme megszólalnom, de most úgy vélem, tartozom a gyermekem emlékének. Ő már nem tudja kifejteni a saját álláspontját

 – nyilatkozta a gyászoló anya.
- Nagyon nem tetszik nekem, hogy a fiamat úgy állítják be, mint az első számú közellenséget! A Dani és Kata kapcsolata egy nagyon nagy szerelemnek indult, de aztán kiderült, hogy együtt és egymás nélkül sem tudnak élni. Előfordult, hogy veszekedés után Kata hasba szúrta Danit. A fiam elmenekült, majd miután kihívták hozzá a mentőket, beszállították a kórházba. Onnan hivatalból értesítették a rendőröket, akikek végül Dani azt mondta, hogy egy idegen támadt rá, mert nem akarta a szerelmét feljelenteni – közölte Andrea. Erről természetesen megkérdeztük a fiú édesanyját is, ám Zsuzsanna cáfolta az állítást.
- Ez nem igaz. Dani egyébként kétszer is úgy ment haza, hogy megtámadták, de a sebei egyik esetben sem voltak mélyek – szögezte le Zsuzsanna.
Egy biztos: a fiatalok valóban sokat veszekedtek.

Erdőkertes_kettős öngyilok_Dani
Dani a párja mellett halt meg

 

Dani és Kata együtt élt, de az utolsó 10 napban a fiam már nem lakott nála. Hozzám jött haza, és hiába próbálta a barátnőjét elérni. Azóta sem tudjuk, hogy akkor hova tűnt. Daninak éppen nem volt telefonja, mert Kata összetörte, ezért a gyerekem kölcsönkérte az enyémet. Amikor nagy nehezen sikerült a lányt felhívnom, átadtam a telefont a fiamnak. Kata annyit mondott, hogy azért bujkál, mert nem akar börtönbe menni

 – emlékezett vissza Andrea. De mi is történhetett?

Kiderült, a lány belekeveredett egy verekedésbe, ám a történtekben vétlen volt - árulta el Kata édesanyjától, Zsuzsanna.
Adott még egy puszit

Kata és Dani mégis megbeszélték, hogy találkoznak. A fiú csak másnap tért haza.
- Kérdeztem is a fiamat, hogy hol a manóban volt, és mondtam neki, hogy feküdjön le. Erre kijelentette, hogy még van egy kis dolga, és kölcsönkért tőlem egy kis pénzt buszjegyre. Meghagytam neki, hogy nyugodtan vegye ki a táskámból. Ezek után adott egy puszit, és közölte, hogy majd jön. Akkor láttam utoljára – árulta el Andrea.
Dani aztán egész nem nem adott életjelet, Andrea pedig megsejtette, hogy valami szörnyűség történt.
- Éppen augusztus 20. volt. Nekem be kellett mennem a munkahelyemre, egy cukrászdába. Mivel szakadt az eső, a főnök úgy látta, hogy senki sem fog aznap fagyizni, ezért mindenkit hazaengedett. Az úton megkértem a barátnőmet, hogy nézzünk körül, hátha megtaláljuk a gyerekek kocsiját Veresen. Nem sikerült. Hazamentem Erdőkertesre. A lányom megkérdezte, hogy az őrbottyáni sóderbánya közelében is megnéztem-e őket. Az volt az egyik kedvenc helyük – monda Andrea,

Betörte az ablakot

Dani testvére és az édesanyja immár közösen indult a pár keresésére. A fás területnél tartottak, amikor a fiatal nő felkiáltott: „Anya, ott az autó!”
- A lányom odarohant a kocsihoz, majd szólt, hogy menjek én is, mert Dani bent alszik. Észre sem vette, hogy egy medencetömlővel bevezették a kipufogógázt. Persze én is odamentem, és már láttam, hogy mi történt. Először puszta kézzel próbáltam betörni az ablakot és a szélvédőt, de nem sikerült. Ezután bevertem egy kővel, így az utastérből kiömlött a hatalmas füst. Megfogtam a fiam kezét, és azonnal tudtam, hogy már késő – fejezte be Andrea.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj: háborúra készül egy NATO-ország

origo.hu

Kár volt a bikini a Baywatch sztárjára, így is kilátszik mindene - kép

borsonline.hu

Zavarba ejtő videó került elő a Fekete Vonat Beatjéről, félmeztelenül kelt ki magából az V. kerület kellős közepén

vg.hu

Elképedtek Békésben a betakarítók, mennyit kapnak a napraforgóért

ripost.hu

Holtan találtak egy munkást a felújítás alatt lévő budapesti lakásban

vg.hu

Budapest–Belgrád vasútvonal: Lázár János minisztériuma rendet tett a beruházás körül

origo.hu

Újabb utazásra vitte gazdag barátja Berki Mazsit

travelo.hu

Lenyűgöző látvány a Tiszánál: termetes halak ugráltak ki a vízből

she.life.hu

Nem várt problémákat okozhat a tanévkezdés miatti stressz(x)

life.hu

Minden létező gyógymódot kipróbáltál, időről időre mégis visszatér?

origo.hu

Így gondoskodik a legnehezebb időszakban is vásárlóiról a Lidl(x)

life.hu

Mozgásszervi panaszok? A BMM ortopéd és reumatológus szakorvosai segítenek(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Akciófilm a VIII. kerületben: menekülés közben zuhant le az erkélyről a boltban tomboló férfi

POLITIK

Járdán parkolás? Buszsáv? Mozgássérült parkoló? Karácsony Gergelyt nem érdekli a KRESZ

POLITIK

Felrobbant egy ház Esztergomban, egy TEK-es meghalt...

POLITIK

Az OTP feljelentette Karácsony Gergelyt és mozgalmát

NÍNÓ

Döbbenet: kocsikat zúzott le, közben barátnőjét is megverte a szentendrei ámokfutó

NÍNÓ

Holtan találtak egy munkást a felújítás alatt lévő budapesti lakásban

NÍNÓ

Embercsempészt fogtak a rendőrök: 11 migránst szállított

NÍNÓ

Iskola égett Budapesten, menekítették a gyerekeket