NÍNÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Lebénult az Árpád híd: tömegbalesethez rohantak a mentők

A Budáról Pestre vezető oldalon egy forgalmi sáv járható, torlódásra lehet számítani. Három autó karambolozott egymással, sérült is van.

Szerző Ripost

Ezekben a percekben jelentette be a rendőrség, hogy október 1-jén baleset történt az Árpád híd pesti hídfőjénél. Eddig tisztázatlan körülmények között három autós rohant egymásba a belső és a középső sávban. 

Fotó: Fotó: Facebook (Képünk illusztráció)

A balesetben egy ember könnyű sérülést szenvedett, akit a mentők kórházba vittek. Az intézkedés ideje alatt az Árpád hídon a Budáról Pestre vezető oldalon jelenleg egy forgalmi sáv járható. 

Mindeközben az Erzsébet híd budai hídfőjénél villamossal ütközött egy személyautó. Az autó a villamossínekre került, mindkét pályán forgalmi akadályt okozva. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek a balesethez. 

A baleset miatt a 19-es villamos a Clark Ádám tér és a Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik. A 41-es villamos terelve jár, nem érinti a Margit híd budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat. Az 56A villamos a Dózsa György tér és a Móricz Zsigmond körtér között nem közlekedik.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!