NÍNÓ

Szerző Angie

2 hónapja

Még élt a kislány, amikor a nejlonzsákba begyömöszölték: Az anyát gyanúsítják

A nő ártatlannak vallotta magát a bíróságon, ám a bizonyítékok mást mondanak.

Szerző Angie

A gyönyörű, kékszemű kislány, Evelyn Boswell  édesanyját gyilkossággal vádolják Sullivan megyében.  Az egyéves kislány még életében volt, amikor egy szemeteszsákba helyezték – derült ki a bíróságon a pénteki tanúvallomásból.

Police in Munich
Fotó: AFP

Brian Fraley különleges ügynök a Tennessee-i Nyomozó Iroda (TBI) munkatársa péntek reggel elmagyarázta, hogyan bukkant rá az 1 éves Evelynre, akinek a testét egy játszóházban rejtették el. A bírósági tárgyalás fő célja az volt, hogy eldöntsék, be kell-e mutatni a meggyilkolt kislányról készült fotókat, ám  Boswell ügyvédje, Brad Sproles azt mondta a bíróságnak, hogy a képek túlságosan felkavaróak, és az esküdtszék elítélheti Boswellt a fotókkal kapcsolatos érzelmek alapján.

Dr. Darinka Mileusnic-Polchan igazságügyi orvosszakértő  is vallomást tett, és elmagyarázta, miért lenne fontos látni  fotókat. Mileusnic-Polchan leírta, hogy milyen helyzetben találták Evelynt, és megerősítette, hogy a gyermek halála szándékos emberölés volt.

Hozzátette, hogy a gyermek még életben volt, amikor a szemeteszsákba tették. Halálát fulladás okozta, mivel a fejét szorosan alufóliába és takaróba csavarták.

Ahogy arról a CrimeOnline korábban beszámolt, Megan Boswellt gyilkossággal vádolják, emellett vádat emeltek ellene súlyos gyermekbántalmazás, gyermek elhanyagolása, bizonyítékok manipulálása, holttesttel való visszaélés, haláleset bejelentésének elmulasztása és 12 rendbeli hamis bejelentés miatt.
Evelyn eltűnését 2020 februárjában jelentették, majdnem két hónappal azután, hogy a családtagok utoljára látták. Miközben a hatóságok megkezdték a gyermek keresését, Boswell állítólag többször hazudott nekik Evelyn hollétével kapcsolatban.

„Minden alkalommal, amikor beszélünk vele, a története megváltozott” – mondta korábban Jack Cassidy Sullivan megyei seriff. 

Eközben Boswell továbbra is fenntartja az ártatlanságát, és állítólag azt állítja, hogy Evelyn meghalt, miután ő vagy egy barátja ráborult alvás közben.

A bíró úgy döntött, hogy engedélyezi néhány grafikus fotó bemutatását a tárgyaláson, amely a tervek szerint 2023 februárjában kezdődik. 

kés gyilkosság
Fotó: Pixabay

Ha bebizonyosodik, hogy gyilkosság történt, akár halálbüntetést is kaphat az anya. 

Szerző Angie

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!