NÍNÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Brutálisan átgázolt a győri fiú a mozgáskorlátozott nagymamán - Fotó

Győrújbaráton egy mozgásában korlátozott idős nő sérült meg egy balesetben. Vélhetőleg a tinédzser fiú kerékpározás közben nem volt elég figyelmes.

Szerző Ripost

A rendőrség tájékoztatása szerint szeptember 27-én, kedden az esti órákban kaptak bejelentést, miszerint Győrújbaráton, a Fő utcában baleset történt. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 13 éves győri fiú közlekedett biciklijével a Fő utca mellett kiépített, közúti jelzőtáblával ellátott gyalogos- és kerékpárúton a Veres Péter utca felől a Gárdonyi utca irányába.

Fotó: Police

Csakhogy eközben valószínűleg figyelmetlenségből, de neki ütközött az előtte, egy járást segítő eszközt tolva, gyalogosan közlekedő idős asszonynak, amelynek következtében mindketten az útra estek.

A balesetben a 88 éves hölgy megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán arra hívták fel a közlekedők figyelmét, hogy akár egy kisebb szabálytalanság, hiba miatt pillanatok alatt súlyos baleset is történhet, amelyet utóbb nem lehet meg nem történté tenni.


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!