NÍNÓ

Szerző ripost

1 hónapja

Vallomás: ettől retteg az eltűnt inárcsi nő nagyobbik lánya

A 22 éves joghallgató nagyon várja haza az édesanyját.

Szerző ripost

Egyre több megválaszolatlan kérdés merül fel az eltűnt kétgyermekes inárcsi anyuka ügyében. A 49 éves Bozsik Máriát augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Az asszony kora reggel munkába indult Budapestre, ám oda nem érkezett meg. Két lánya attól tart, édesanyjuk bűncselekmény áldozata lett.

Biztos, hogy magától nem ment volna el sehova, nem hagyna itt minket. Mi voltunk az élete

 – fogalmazott a Borsnak a 22 éves nagylány, Maggie.

Fotó: Mate Krisztian / Metropol

A fiatal joghallgató és 14 éves húga, Petra csupán egymásra számíthatnak ebben a nehéz időszakban. A lányok helyzetét az is nehezíti, hogy jelenleg is folyamatban van egy gyermek­elhelyezési per, ami a 14 éves Petráért zajlik az anya és volt párja, István között. A lap tudomására jutott többek között az is, hogy P. István – Mária volt párja – nemrég szabadult a börtönből, ahova erőszakos tevékenységek miatt került, mivel bántalmazta a lányok anyját.

A kislány retteg attól, hogy végül az apjához fog kerülni anyja eltűnése miatt.

A Blikk megszólaltatta az eltűnt édesanya exét, aki elmondta: nem ez az első eset, hogy Máriának nyoma veszett. A férfi állítása szerint nemrég elkészült egy igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény Máriáról, ami elég súlyos dolgokat állapított meg, és azt sem tartja kizártnak, hogy a családanya szándékosan bujkál az országban. 

Fotó: Mate Krisztian / Metropol

Ám a férfi nem részletezte, milyen súlyos dolgokra gondol. Szeretné, ha ideiglenesen nála helyeznék el Petrát, amíg az anyja elő nem kerül, vagy bírósági döntés nem születik.

Arról, hogy kihez kerül Petra, még nem született döntés. Nem fogom ölbe tett kézzel nézni, hogy a húgom visszakerül a börtönviselt mostohaapámhoz. Harcolni fogok a testvéremért!

– mondta határozottan a Borsnak Maggie, aki mindent megtesz azért, hogy Petra gyámja legyen.

A lapnak azt is elmondta, az István által említett elmeorvosi szakértői véleményt áprilisban készítették, a gyermekelhelyezési per következtében, viszont semmilyen terhelő dolog nem derült ki az édesanyjáról, hiszen akkor már rég lezárult volna a per.

„Istvánt is behívták, ám ő nem jelent meg a vizsgálatán” – szögezte le a 22 éves joghallgató, akinek nincs tudomása arról, hogy korábban is eltűntként keresték az édesanyját.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!