NÍNÓ

Szerző Ripost

1 hónapja

Mentőhelikoptert riasztottak Nagypeterdre: megsérült a polgármester felesége és az unokái

Traktorral karambolozott egy személyautó a 6-os főúton. Nagy erőkkel rohantak a mentősök a helyszínre.

Traktorral frontálisan karambolozott egy személyautó a 6-os főút 225-ös kilométere közelében, Nagypeterd és Botykapeterd között. A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 57 éves nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentőhelikopterrel kórházba szállította. A baleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az unokák békésen aludtak a hátsóülésenFotó: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft

A Bors megtudta, az életveszélyes sérüléseket elszenvedett középkorú nő Szigetvár polgármesterének, Vass Péternek a felesége. A politikus Facebook-oldalán árulta el: az autóban nem egyedül tartózkodott élete párja, hanem két unokájuk is a hátsóülésen ült a szörnyű baleset alatt. A picik egyébként a gyerekülésben bekötve aludtak. 

Vass Péterné Ágnes eddig ismeretlen okokból tért át az úttest bal oldalára, ahol egy szabályosan közlekedő traktorral frontálisan ütközött.

 Unokái közül az egyik könnyebben sérült, a másik karcolások nélkül megúszta a balesetet. A képviselőasszonyon már több életmentőműtétet is végrehajtottak. Úgy tudni jelenleg stabil az állapota.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!