Létrehozva: 2022.08.31.

Felhívást tettek közzé az inárcsi családanya rejtélyes eltűnése kapcsán

A helybéliek egy percre sem adják fel a reményt.

Szerző Ripost

Fáradhatatlanul keresik lányai az eltűnt Bozsik Máriát, a falubeliek és a rendőrség segítségével. A kétgyermekes inárcsi édesanya augusztus 1-jén kora reggel munkába indult Budapestre, de oda már nem érkezett meg és vélhetően a buszra sem szállt fel.

Fotó: Bors

A rendőrök kutyákkal is keresték már anyukámat, négy kutyát is hoztak és átpásztázták az erdőt, de nem vezetett eredményre. Az viszont biztos, hogy magától nem ment volna el sehova, nem hagyna itt minket. Mi voltunk az élete 

– mesélte korábban elcsukló hangon Maggie, az asszony nagyobbik lánya, aki abban reménykedik, hogy édesanyja valamelyik reggel egyszer csak bekopog az ajtón, vagy felhívja telefonon.

 

Kamerafelvételekben bíznak a helyiek

Mindenki reménykedik, hogy ezt a szörnyű időszakot a lányok maguk mögött hagyhatják, újra egyesül a család. Egy emberként fogtak össze az inárcsiak: adománygyűjtést szerveztek, hogy ezzel az apró gesztussal is könnyíteni tudják a lányokra nehezedő terhet. Emellett többször is civil keresőcsapatokat szerveztek, de sajnos egyelőre Mária továbbra sem került elő.

Fotó: police.hu

A helyiek közösségi oldalán gyakran beszélnek Máriáról, mindenki bízik benne, hogy sikerül megtalálni az eltűnt nőt. Ezúttal az egyik helybéli felvetette, hogy mindenki, aki a környéken lakik, és van utcára néző kamerafelvétele, az adja át a rendőrségnek, hiszen minden apró nyom segítség lehet az ügyben, és minden perc számít, mivel Mária már egy hónapja tűnt el nyomtalanul. 

„Összefogás kell! Mint mindenki tudja, Bozsik Mária rejtélyesen eltűnt, a mai napig nem vezetett eredményre a keresése” – kezdődik a poszt. „Megkérünk minden lakost, hogy annak, akinek van kamerája és esetleg a rendőrség nem kereste fel, s a kamerája kilát az útra és még tárolva van az augusztus 1-jei hajnali felvétel, az mentse le pendrivre-ra és adja át a rendőrségnek! Még lehetnek olyan részletek, ami 3-4 utcára van az adott helyszíntől és segítheti a rendőrség munkáját. Nyilván sokan úgy gondolják, hogy miért kell „beleokoskodni", a rendőrség tudja a dolgát, és ez így is van, de sok esetben a lakosság segítségével oldódnak meg a dolgok. Minden információ nagyon fontos. Bárki bármilyen infóval rendelkezik, ne tartsa magában, a nyomozás érdekében keresse fel a hatóságot! Az idő egyre jobban szorít, törlődnek a magán házak felvételei, ráadásul a tél beállta is a keresés rovására megy. Minden jó szándékú és segíteni kívánó lakosnak megköszönjük a segítségét!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek