NÍNÓ

Szerző ripost

1 hónapja

Zokog a gyászoló anya: „Mit tettek a nevelőszülők, hogy meghalt a kisfiam?”

Rejtélyes körülmények között hunyt el a gyermek.

Szerző ripost

Kismotorral elesett, majd epilepsziás rohamot kapott, végül július 28-án, a kórházban hunyt el a hároméves Józsika. A kisfiút és négy testvérét idén év elején vették el az édesanyjuktól: a gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek. 

Józsika egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településre került, Vivien, az édesanya azt hitte, az ideiglenes családnál jó dolga van.

Fotó: Pixabay

„A férfivel beszéltem, akkor normálisnak tűnt. Aztán egyszer csak kaptam egy kurta-furcsa telefont, amiben egy gyámügyes nő annyit mondott, hogy a gyermekem kórházba került. Több információt nem kaptam. Mint az őrült csomagoltam, riasztottam a páromat és az apámat, indultunk Debrecenbe a klinikára. Az a látvány, ami ott fogadott, szavakkal leírhatatlan. A kicsikém testéből csövek lógtak ki, látszott, hogy már csak pislákol benne az élet. A doktornő nagyon kedves volt, látszott, hogy mindent megpróbál, de még ez is kevés volt. Aztán július 28-án örökre elaludt. Azóta nem térek magamhoz. Én azt hittem biztonságban van a nevelőszülőknél, erre ilyen tragédia történik. Mit tettek a nevelőszülők, hogy meghalt a kisfiam?” – kérdezte a Blikk szerint zokogva az édesanya.

Vivien azóta sem tudja a kisfia halálának pontos körülményeit. Egyedül arról kapott információt, hogy a rendőrség nyomoz az ügyben.

Testi sértés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás van folyamatban, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet– közölte Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lappal.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!