NÍNÓ

Szerző rp

1 hónapja

Ezt a férfit keresik a győri nyomozók: Felháborító, amit tett - Fotó

A rendőrség az állampolgárok együttműködését kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

Szerző rp

A Győri Rendőrkapitányság 08010/1606/2022. bűnügyi számon lopás bűntette gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képen látható ismeretlen férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. május 2-án hajnali 22 óra 30 perc körül Győrben, a Scweidel utcában található szórakozóhely környezetében lévő egyik virágágyásra letett – és őrizetlenül hagyott – övtáskát a benne lévő értékekkel együtt eltulajdonította. Ezt követően az ismeretlen személy a táskában lévő bankkártyával több üzletben is vásárlásokat bonyolított le.

Az elkövetőről az egyik bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(via)

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!