2 éve

Elképesztő felvétel a brutális balesetről, vezetés közben bealudt a családapa

Két kisgyermeke is a kocsiban ült.

Egy lengyel család utazott a 84-es főúton a Vas megyei Simaság területén, amikor egy beton árokba hajtottak. Az autóban négyen ültek, a baleset időpontjában mindenki aludt, beleértve a sofőrt is. A szerencsétlenség június 5-én vasárnap történt.

A Sopron felől érkező Volkswagen személyautó vezetője elaludt a volán mögött, az autó áttért a szemközti sávba, majd betonáteresznek ütközött. Szerencsére a kocsiban a két felnőtt beköttették a biztonsági övüket, még a kisgyerekeket biztonsági gyermekülésbe helyezték. Egyedül az édesanya szenvedett kisebb mellkaszúzódást -írja a 112Press.

A lengyel család éppen Varsóból indult el és a nyaralásuk felé, a horvát tengerpartra tartottak. Simaságig 800 kilométert tett meg a sofőr, több megállással. Hajnalban azonban már a gyerekek és a felesége is aludt az autóban, a monoton vezetéstől pedig elaludt a sofőr.

Az árokból kikászálódó család mellett megállt egy Ausztriában élő magyar nő, aki nem késlekedett segíteni a családon. Egyedül az édesanya várta meg a helyszínen a hatóság munkatársait.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!