5 éve

Most érkezett: járókelőket és ellenőröket vertek a 3-as metró aluljárójában

Több személyt, köztük egy jegyellenõrt is megtámadott négy férfi Budapest belvárosában.

Szerző Ripost

Szombaton reggel Budapesten a Deák Ferenc tér metróaluljárójában a monorierdei 19 éves A. József, a budapesti 22 éves P. Zoltán, a 20 éves biatorbágyi Sz. Dániel és a budapesti 24 éves O. Zsolt több utast és járókelőt inzultált és a metró jegyellenőreit is megtámadta.

A férfiak elmenekültek a rendőrök elől. Az elkövetőket a rendőrök adatgyűjtés és tanúkutatás során beazonosították. Pár órán belül elfogták A. Józsefet, P. Zoltánt és Sz. Dánielt, majd az V. kerületi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az esti órákban a fővárosi rendőrök a beszerzett információk és a kamerafelvétel alapján beazonosították O. Zsoltot az Astoria metróaluljárójában és a helyszínen elfogták, majd őt is előállították a kerületi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

A négy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az elkövetőkkel szemben – az őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!