Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2016.07.30.

Nyoma veszett egy 11 éves budapesti ikerpárnak!

A fõvárosi rendõrök a lakosság segítségét kérik! Eltûnt két 11 éves budapesti fiú.

Szerző Brenner Balázs

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága nagy erőkkel keresi Buri Richárdot és Buri Dávidot. Az ikerpár szombat délután mentek el a Szabolcs utcai lakásukból, a család viszont nem tud róluk semmit. Az eltűnt gyerekek felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Buri Richárd körülbelül 130 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja és szeme barna. Az eltűnéskor almazöld nadrágot és kék pólót viselt.

Buri Dávid körülbelül 130-135 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja és szeme barna, arca jobb oldalán egy anyajegy látható. Az eltűnéskor sötétkék nadrágot és szürke pólót viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiúkat felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 0670/9020-717 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek