6 éve

Elüldözik a faluból Vivien gyilkosának családját!

A helyiek összefogtak: egy emberként zúdítják gyûlöletüket K. Bálint rokonaira, akik elképzelhetõ, hogy hamarosan elhagyják a települést.

Szerző T.B.

Még március 5-én szurkálta halálra a húszéves Vivient a Pest megyei Kakucson K. Bálint. A fiatalok gyerekkoruk óta ismerték egymást, és úgy tudni, egy veszekedés hevében történt a tragédia. A falubéliek rendkívül felháborodtak a történteken, és addig nem nyugszanak, amíg el nem mondják véleményüket a fiú családjának.

Már többen megtették ezt, és úgy gondolom, igazuk volt. Az egyik barátom találkozott velük a Fő utcán, és odakiabálta nekik, hogy gyilkosok. Nem hiszem, hogy itt fognak élni még sokáig, hiszen nem lesz ember, aki beszélni fog velük

- mondta a Borsnak egy helyi asszony.

Miután a szülők megtudták, hogy milyen szörnyűséget követett el Bálint, teljesen bezárkóztak, nem akartak senkivel beszélni. Később úgy döntöttek, hogy a vállalkozásaik miatt nem bújhatnak el örökké, és kijöttek az utcára. Ekkor azonban olyan támadások érték őket, hogy idejük nagy részét inkább a tanyájukon töltik, ahol Bálint is élt.

Szerző T.B.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!