Jelentkezett egy szemtanú: Magyar Péter a Dunába dobta a lopott telefont

POLITIK

kakucs

17 találat
INSIDER

Másik lányt is kiszemelt a kakucsi Vivien gyilkosa

Valószínűleg élvezetből ölt a videómániás, vadásztőrös gyilkos, aki egy tanú szerint mást is kiszemelt magának. A brutálisan meggyilkolt M. Vivien sorsa utolérhette volna Valentinát is, aki félelmében külföldre költözött...

RIPOSTER

Most érkezett: Döntött a bíróság a véres kakucsi gyilkosság ügyében

Bálint azért ölte meg Vivient, mert a lány nem viszonozta a szerelmét: késével többször is megszúrta áldozatát, akinek a testét a Dabas melletti erdős részen elrejtette.

NÍNÓ

Döntött a bíróság a 13 késszúrásos kakucsi gyilkosság ügyében

Egyelőre még előzetes letartóztatásban marad K. Bálint, aki a gyanú szerint 13 késszúrással ölte meg tavaly márciusban a 20 éves Vivient. Másfél éve tart a nyomozás.

RIPOSTER

Aggasztó: Rejtélyes módon tűnt el az autópályán a kakucsi férfi

Ezüst BMW-jével indult egy találkozóra a 29 éves Tamás, ám hirtelen nyoma veszett. Mindenszentek óta nem adott magáról életjelet!

RIPOSTER

Jogerős döntés született a kakucsi gyilkosság ügyében!

Még márciusban késelték halálra a 20 éves Vivient, a feltételezett gyilkosa azóta előzetes letartóztatásban van. A nyomozás még tart, egyelőre nem sikerült K. Bálintra bizonyítani az emberölést.

RIPOSTER

Fejlemény Vivien gyilkosának ügyében

K. Bálint kérelmet nyújtott be, hogy óvadék fejében hazamehessen. A bíróság pedig döntött.

RIPOSTER

Ezzel nehezíti a nyomozást Vivien feltételezett gyilkosa!

A gyanú szerint tizenhárom késszúrással ölte meg K. Bálint a 20 éves Vivient még márciusban. Miután bevallotta tettét a fiú, egyszer csak visszavonta korábbi vallomását és most ártatlannak vallja magát.

RIPOSTER

Vérlázító: Így módosította vallomását Vivien kegyetlen gyilkosa!

Korábban bevallotta tettét, ám most ártatlannak mondja magát K. Bálint, aki a gyanú szerint márciusban megkéselte a 20 éves Vivient.

RIPOSTER

Friss: Döntött a bíróság Vivien gyilkosának ügyében!

A 20 éves K. Bálint tizenhárom késszúrással ölte meg Vivient még márciusban, akkor előzetes letartóztatásba került. Az ügyészség most újabb indítványt adott be a bíróságra, erről döntött a törvényszék szerdán.

RIPOSTER

Újabb fordulat Vivien gyilkosának ügyében!

Korábban 90 nappal hosszabbította meg a bíróság K. Bálint előzetes letartóztatását, ami július 7-én fog lejárni. A Fővárosi Ügyészség most újabb indítványt adott be.

NÍNÓ

Vivien szülei két hónappal lányuk halála után is mélyen gyászolnak

A lány emlékoldalán rengetegen búcsúztak tőlel Egyelőre nem gyógyulnak a lelki sebek.

NÍNÓ

Ez történt Viviennel az utolsó óráiban!

A tettes megvan, de a gyilkos összevissza beszél: a magyarázat még mindig hiányzik.

NÍNÓ

Újabb rejtélyes eltűnésre derült fény a meggyilkolt Vivien falujában!

Az álmos kis Pest megyei falu életében március elején Vivien eltűnése már a harmadik eset volt. Legelőször egy 56 éves férfinek veszett nyoma.

RIPOSTER

Vivien gyilkosának anyja nem merte kinyitni virágboltját

A gyilkos családja nem érezheti biztonságban magát Kakucson. Kivetik maguk közül a kakucsiak. Nem csoda, hogy szerdán zárva maradt a temető melletti virágüzletük.

NÍNÓ

Borzalom: Holtan találták a meggyilkolt Vivien falujából eltűnt férfit!

Újabb rejtélyes haláleset rázta meg az aprócska falu, Kakucs lakóit. Egy 40 év körüli férfi holttestére bukkantak, akinek több mint két hónapja veszett nyoma, és aki a hírek szerint jó viszonyban volt a brutálisan megölt Vivien gyilkosával.

NÍNÓ

Újabb rejtély a meggyilkolt Vivien falujában!

Nem csak a szerencsétlenül járt lány tragédiájáról beszélnek Kakucson. Az év elején egy fiatalember is eltűnt - aki jó ismeretségben volt Vivien gyilkosával...

NÍNÓ

Elüldözik a faluból Vivien gyilkosának családját!

A helyiek összefogtak: egy emberként zúdítják gyűlöletüket K. Bálint rokonaira, akik elképzelhető, hogy hamarosan elhagyják a települést.