NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.02. 12:00

"Olyan szép vagyok, hogy szemüveget kell viselnem a randevúkon: máskülönben a férfiak azt hiszik, ostoba vagyok!"

A modell szeretné, ha észrevennék: több, mint egy csinos arc.

Közel 758 ezer fontot (362 millió forint) költött szépészeti beavatkozásokra a brazil modell és influenszer, Janaina Prazeres. A 35 éves nő - aki többek közt orrplasztikán és zsírleszíváson is átesett - ugyan imádja a babaszerű megjelenését, a szépsége sok szempontból átokká vált a számára. Elmondása szerint bármennyire szerette volna megtalálni az igaz szerelmet, a külseje gyakran hátrányt jelentett, mivel a férfiak butának nézték, vagy azt feltételezték, vele biztosan nem lehet egy komoly társalgást lefolytatni.

Átokká vált a szépség a modell számára / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az influenszer annak érdekében, hogy okosabbnak tűnjön, egy trükkhöz folyamodott: a randikon egy hamis szemüveget kezdett el viselni, és, elmondása szerint, ez az egyszerű kiegészítő csodákra képes.

A szemüveg viselése az első randin azt a benyomást kelti, hogy nemcsak gyönyörű vagy, hanem intelligens is. Szeretem viselni, mert magabiztosnak és elegánsnak érzem magam tőle. Ezenkívül észrevettem, hogy a szemüveg képes elérni, komolyabban vegyenek. Számomra ez nem csak egy divatkiegészítő, hanem egy kulcsfontosságú eszköz. A szemüvegem elengedhetetlen

- magyarázta el Janaina.

A modellt korábban a Playboy magazin megszavazta "a tökéletes nőnek", az elismerő cím ellenére azonban arra lett figyelmes, az első randik többnyire a külsejéről szólnak, mintha semmilyen más, intellektuálisabb beszélgetésre nem lenne képes - a szemüveg azonban mindent megváltoztatott.

Egy randin, miután felvettem a szemüvegemet, az illető elkezdett az érdeklődési köröm, a jövőbeli terveim és még mélyebb témák, mint a politika és a gazdaság felől érdeklődni. Ekkor jöttem rá arra, hogy egy apró részlet, mint például a szemüveg, nagy különbséget jelenthet abban, hogy hogyan látnak engem. Segítettek túllépni a külső képen, és értékelni a gondolataimat és ötleteimet

- tette hozzá az influenszer, a Daily Star beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek