NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.04.

Ez mindent megváltoztat: az eddigi leghitelesebb felvétel látott napvilágot a legendás szörnyről

Az emberek sokkot kaptak, amikor meglátták a videót.

Egy mindössze 9 másodperces videót töltöttek fel a minap TikTokra, a hatása azonban mindent elsöprő volt: a felvételt csakhamar több mint 1 millióan tekintették meg. A videóban egy különös alak látható, amint egy erdőben ücsörög egy fa alatt, a kamerától nem messze... A feltételezések szerint nem más, mint a legendás szörny, Nagyláb felbukkanását rögzítette a hamera.

jeti nagyláb bigfoot
Újabb felvétel látott napvilágot a legendás szörnyről / Fotó: Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

Nagyláb (Bigfoot) egy rejtélyes, észak-amerikai szörny, amely a nevét a hatalmas lábnyoma után kapta. Az évek során nemegyszer készültek már róla bizonyítékként felmutatott videofelvételek, ám végül sosem sikerült minden kétséget kizáróan igazolni, hogy valóban létezik. Ezen a mostani felvételen az állítólagos szörnyeteg szőrzete az orangutánéhoz hasonló, a testtartása viszont már inkább emberi. A rövid klip végén a titokzatos alak egyenesen a kamerába néz, megmutatva majomszerű arcát, majd ezt követően a videó készítője rémülten elmenekül a helyszínről.

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound - E_ManAlfaro

A klippel kapcsolatban sok felhasználó szkeptikusnak bizonyult, ám akadtak olyanok, akiket meggyőzött, hogy a rejtélyes Nagylábat sikerült megörökíteni rajta.

Kinagyítottam, és az az arc... Ez talán a legfélelmetesebb/leghitelesebb Nagyláb-felvétel, amelyet valaha láttam. A pillanat, amikor rád néz, hátborzongató

- jelentette ki az egyik kommentelő.

Nagylábat egyébként a kriptozoológiába tartozónak tekintik. Ez egy áltudomány, ami a nem létező állatokat és lényeket vizsgálja: ide sorolják a Loch Ness-i szörnyet és a jetit is. A Nagyláb mellesleg a kanadai folklórból is származik, és mára kulturális ikonná nőtte ki magát - írja a Unilad.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek