Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
NA NE!

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.23. 19:35

„Kínos utcára menni a feleségemmel – állandóan úgy néz ki, mint aki sötétben öltözött fel”

A férj évek óta türelmes volt, azt hitte, szerelme csak a stílusát keresi. Mostanra azonban elege lett.

Kétségbeesetten fordult egy elkeseredett férj a Reddit közösségéhez, miután már ő érzi magát kínosan a felesége öltözködési stílusa miatt. Mint írja, párja divatérzéke annyira gáz jelenleg, hogy mutatkozni sem szeret vele. Kiemelte, alapesetben nem mondaná meg szerelmének, hogy mit vegyen fel, de az elmúlt években egyre furcsább dolgokat hord, amikben még csak nem is tűnik boldognak.

öltözködés, ruhatár, ruhák
Nem mer az utcára lépni a felesége oldalán az öltözködési stílusa miatt Fotó: Forrás: Pexels

Egy katyvasz az egész. Hord ruhákat közösségi médiás hirdetések alapján, minimalista stílusút, pasztell színűt, földi jegyeket ismertetőt, extravagánsakat, stb. Igazából azt látom, hogy a reklámokban szereplő modelleket akarja utánozni. Ráadásul ott megpróbálják egyensúlyozni a megjelenést: a buggyosakat testresimulóval, a hivatalos megjelenést a hétköznapival, hozzáillő sminkkel. Azt hittem, csak a stílusát keresi, de már évek óta ez megy. Néha még az utcára se szeretek vele kimenni, amikor például egy masnis kezeslábasban megy valahova

- fakadt ki a férfi.

Mint írja, a legnagyobb baj, hogy nem ad magának időt a felesége, hogy egymáshoz illő dalabokat válasszon, az első dolgot felveszi, amit a kezébe kap. Továbbá szerelme érzékeny a megjegyzésekre, mások véleményére, így azt sem tudja, hogyan közölje ezt vele. 

Én csak azt akarom, hogy figyeljen oda arra, mit vesz és hord, hogy ne nézzen ki állandóan úgy, mint aki a sötétben öltözködik.

S habár kétségbeesett segélykérésére sok választ nem kapott a Redditen, azt többen megírták neki, micsoda csodás férj is ő. Az egyetlen, amit tanácsolni tudtak neki, hogy próbáljon meg abban segíteni a feleségének, hogy olyan ruhákat vegyen, amiben jól érzi magát, ne olyat, ami jól néz ki, írja a DailyStar.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek