NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.03.

"Lelepleztem a legjobb barátnőm hűtlenségét – pokoli dühös rám, de szerintem akkor is helyesen cselekedtem!"

A két barátnő csúnyán összeveszett egymással, de egyikük továbbra is kitart amellett, hogy helyesen döntött.

Az igaz barátok azok, akik feltétel nélkül segítik és támogatják egymást, valamint őrzik a másik titkait – egy bizonyos határig, persze. Egy 25 éves lány nemrég Redditen számolt be arról, hogyan jutott a tudomására annak, hogy a legjobb barátnője, Maddie, csalja a férjét, majd azt is elárulta, később ő volt az, aki leleplezte a hűtlen nőt a házastársa előtt.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Leleplezte hűtlen barátnőjét a férje előtt / Fotó: Pexels

A posztoló elmesélte, hogy a barátnője jelenleg a harmadik házasságában él férjével, Alexszel, az előző két házastársától pedig gyermekei is születtek, ezért kénytelen tartani velük a kapcsolatot. Ez utóbbi túlságosan is jól sikerült, amikor egyre több időt kezdett el tölteni az egyik volt férjével, Dale-lel, mialatt Alex a gyerekeire vigyázott odahaza. A posztíró végül számon kérte Maddie-t, lefeküdt-e az exével, aki ezt előbb tagadta, azután mégis beismerte, sőt, majdhogynem eldicsekedett azzal, hogy már két hónapja viszonyt folytat a férfival, mialatt a férje nem sejt semmit. A dolgok akkor vettek fordulatot, amikor Alex felkereste a posztolót, és nyíltan megkérdezte tőle, Maddie lefekszik-e Dale-lel, aki nem akart hazudni, ezért mindent elmondott a barátnője férjének.

Maddie rájött és majd felrobbant, azután letiltott mindenhol. Amikor ezt az egészet elmeséltem anyámnak, azt mondta, ez nem az én dolgom volt, és semmit sem kellett volna elmondanom

– tette hozzá a nő, akit viszont a Reddit-felhasználók dicsértek az őszinteségéért: szerintük szívességet tett Alexnek azzal, hogy elárulta neki, mit művel a felesége. Hozzátették, a férj már eleve gyanakodott, így azzal, hogy az igazat válaszolta a faggatózásra, csak hű maradt a saját erkölcsi értékrendjéhez – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek