NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

Ismert jós kongatta meg a vészharangot, ekkor szabadul el a földi pokol

Még idén olyan események szemtanúi leszünk, amelyeket a legrosszabb rémálmainkban sem látnánk.

A magát időutazónak valló Eno Alaric jellemzően arról tesz közzé videókat TikTok-oldalán, hogy pusztulás vár az emberiségre. Ezúttal arra figyelmeztetett, hogy a 2024-es év vége drámaian zárul!

November 9-én a jóslata szerint egy hétre eltűnik a Nap, aminek következtében sötétség omlik az emberiségre és eluralkodik a káosz, nem lesznek érvényesíthető törvények. Csak annyi szerencsénk lesz, hogy valamilyen módon a hő továbbra is eljut bolygónkra.

November 12-én egy földönkívüliek által az Antarktiszon hagyott eszközre bukkanunk, amelyet amint a felszínre hozunk, el is szabadítunk egy rejtélyes betegséget. A kór, amire nincs gyógymód, világszerte szedi majd áldozatait.

December 17-én megjelenik egy villámokat szóró tornádó, amely mindent letarol, ami az útjába kerül. Azt egyelőre nem tudni, hol csap le ez az új típusú vihar, de a későbbiekben bárhol felbukkanhat, hogy megmutassa pusztító erejét.

December 21-én felfedezünk egy ősi, földalatti várost Egyiptomban. Eddig ismeretlen technológiákra lelünk, továbbá egy olyan elemre, amely mindent meg tud gyógyítani a világon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek