Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.12.

Dráma az esküvőn: a megcsalt menyasszony olyat tett, amire még nem volt példa a szertartáson

A házasságkötés napja nem mindenkinél a boldogságról szól...

Egy menyasszony a fogadalma helyett a vőlegénye megcsalásáról szóló üzeneteket olvasta fel az esküvőn. A nő úgy döntött, hogy rémálomszerű helyzetét az "őszinteség ünnepévé" változtatja. Bár a nagy nap nem egészen úgy alakult, ahogyan tervezte, minden bizonnyal emlékezetes marad a pár és a násznép számára is.

A nő azt hitte, hogy a lelki társához készül férjhez menni. Az események azonban meglehetősen keserű fordulatot vettek néhány órával a szertartás előtt, amikor is a menyasszony váratlan üzeneteket kapott - írja a Unilad. Az SMS-ekben képernyőfotók voltak olyan beszélgetésekről, amelyeket a leendő férj váltott a szeretőjével.

Nem mennék hozzá. Te?

– írta az üzenetek titokzatos feladója.

A tested hihetetlen. És tudod, hogyan kell használni. Bárcsak a barátnőmnek feleannyi tudása lenne, mint neked

– írta egy alkalommal a szeretőjének a hűtlen férj. A nő a szégyentől és a fájdalomtól összeomlott. Bár a megcsalt menyasszony barátai azt javasolták, azonnal mondja le az esküvőt, ő végül nem így tett. Úgy döntött, nyilvánosan leplezi le vőlegényét a család és a barátok előtt.

Szeretlek mindnyájatokat, és bármilyen borzasztó is ez, örülök, hogy itt vagytok. Ma nem lesz esküvői vacsora, hanem inkább az őszinteséget, az igaz szerelem megtalálását és a szív követését fogjuk ünnepelni, még akkor is, ha az fáj

– kezdte a menyasszony az esküvőn, majd ezután felolvasta a férfi privát üzeneteit. A vőlegény arca elsápadt, és végül kivonult a templomból, nyomában a legjobb barátjával.

Ez biztosan nem az az esküvő volt, amit terveztem, de becsületünkre legyen mondva, egy pokolian jó buli volt

– zárta sorait a megcsalt nő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek