NA NE!

Szerző

Létrehozva: 2024.07.30.

Tragédia történt az éjjel: halálba zuhant a menyasszony a lagzi éjszakáján

Mintegy ötven métert zuhant.

Ó, a hölgyek mennyire várják az esküvőjüket! A legtöbben már kislány korunktól kezdve azt tevrezgetjük, milyen lesz a nagy nap, amikor igazi hercegnőkké változunk. Bár egy esküvő nagyon drága, minden nő megérdemli, hogy életében legalább egyszer minden álma valóra váljon, és igazi királynő legyen belőle. Már akkor tervezgetjük a ruhánkat, a helyszínt, a dekorációt és a koszorúslányok számát, amikor még nincs is meg az ideális jelöltünk. És amikor eljön a nagy nap, csak bízni tudunk abban, hogy az Isten is megsegít, és minden tökéletes lesz. A fiatal orosz lánynak tényleg tökéletes volt az esküvője, sajnos azonban tragédiával zárta a napot. 

Tragédiával végződött az esküvő 

A gyönyörű orosz hölgy, Ksenia Vodyanitskaya még csak 23 éves volt, de máris ő volt a világ legboldogabb asszonya. Most volt ugyanis az esküvője, amely pontosan olyan volt, mint amilyennek megálmodta. Ahhoz a 24 éves férfihoz ment feleségül, akit tiszta szívből szeretett, és akivel az egész életét le kívánta élni. Az esküvő is nagyon megható volt: ő rövid, fehér ruhában sétált az oltár elé, egymás ujjára húzták a gyűrűt, majd fogadalmat tettek.

A lagzi szűkkörű volt: csak a közeli családtagok és barátok voltak jelen az étteremben. Amikor pedig a buli után hazamentek a közös lakásukba, rettenetes tragédia történt. A menyecske ugyanis kiment az erkélyre, itt azonban megszédült és kizuhant. Mintegy 150 métert zuhant, a csapódást pedig nem élte túl. Férje azonnal hívta a mentősöket, de már nem tudtak segíteni rajta. A férfit és a barátokat kihallgatták, de kizárták annak gyanúját, hogy köze lehetne a halálához - írja a Mirror

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek