NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.19.

„Elfelejtettem édesanyám születésnapját - amikor utánanéztem, sokkoló dologra jöttem rá!”

A fiatal férfi nem számított arra, hogy ez lesz a vége.

A születésnap egy jeles alkalom, amelyet a legtöbben szeretnek a családtagjaikkal megünnepelni, ám azok számára, akik nehezen jegyzik meg a dátumokat, sokszor okoz kellemetlenséget, ha megfeledkeznek egy-egy szerettük születésének időpontjáról. Ebben a helyzetben találta magát egy fiatal férfi is, aki később X-en (korábban Twitter) osztotta meg, milyen sokkoló felfedezésben volt része, miután utánajárt annak, mikor született az édesanyja.

meglepett, férfi, meglepetés, döbbenet
Sokkoló felfedezésben volt része a fiatal férfinak / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Az illető, hogy kiderítse az anyukája születésének dátumát, létrehozott egy fiókot Ancestryn, egy családtörténetet kutató oldalon, azonban, ahogy használatba vette a felületet, sokkal többet sikerült kiderítenie, mint amennyi eredetileg szándékában állt.

Kiderült, hogy ő nem az anyám, mivel örökbe fogadtak. De sikerült megtalálnom a születésnapját, így legalább ez az egy dolog rendben van

- jegyezte meg félig-meddig tréfásan az X-felhasználó.

A bejegyzés alá számos hozzászólás érkezett: a felhasználók közül többen igyekeztek együttérzésükről biztosítani a férfit, míg mások inkább kétkedéssel fogadták a történetet.

Ez egy hatalmas meglepetés lehetett számodra... Persze, viszonylagosan szólva

- jegyezte meg az egyik kommentelő.

Hogy lehet, hogy valaki nem tudja az anyukája születésnapjának dátumát?

- értetlenkedtek egy másik hozzászólásban, míg egy újabb felhasználó kereken kijelentette, hogy mindez szerinte sosem történt meg - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek