Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.24.

„Belenéztem a férjem telefonjába és kiderült, hogy kettős életet él, de szerinte én vagyok az, aki túlreagálja!”

Összetört egy nő szíve, amikor rájött, hogy a férje titkos életet folytat, de a férfi szerint túlreagálja.

A bizalom minden kapcsolat alapja, amely ha csorbát szenved, utána nagyon nehéz ismét helyreállítani - éppen ezért fontos, hogy egy párkapcsolatban a felek mindig őszinték legyenek egymáshoz. Egy feleség például teljesen összeomlott, és az egész házassága megkérdőjeleződött számára, amikor belenézett a férje telefonjába, és rájött, hogy a partnere titokban egy másik nővel beszélget.

pár, házaspár, vita, konfliktus
Összeomlott a feleség, miután belenézett a férje telefonjába / Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com 

A nő a Mumsneten osztotta meg, hogy a férje egy ideje már mindenhová magával vitte a telefonját, ezért amint lehetősége adódott rá, azonnal belenézett. Akkor látta meg az üzenetváltásokat közte és a másik nő között: ezekből ugyan semmi gyanús nem derült ki kettejükkel kapcsolatban, és egyszerű, baráti csevejnek tűnt a beszélgetés, a posztolót mégsem hagyta nyugodni a dolog, ezért kérdőre vonta a párját. A férfi elmagyarázta, hogy korábban ugyanannál a cégnél dolgoztak, amíg át nem ment a mostani helyére, ami a régihez közel van, így időnként összefutnak a hölggyel. A feleség viszont ezután sem érezte magát nyugodtabbnak az üggyel kapcsolatban: úgy véli, a férje titkos életet folytat, amikor dolgozni megy, és az sem tetszett neki, hogy a párja egy olyan nővel beszélget, akivel ő maga soha nem találkozott, és addig nem is hallott róla.

A poszt alatti kommentszekcióban az oldal felhasználói a férj oldalára álltak: sokan nem is értették, mi a feleség problémája, és úgy vélték, semmi titkos nincsen abban, ha a férfinak van egy munkahelyi barátja, aki történetesen egy nő - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek