NA NE!

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.01.14.

Kiderült az igazság: Pont került a perui ufómúmia ügy végére

Egy igazságügyi szakértő és archeológus meglepő nyilatkozata minden eddigi bizonyítékkal szembe megy.

Végre pont került a híres perui ufómúmia ügy végére. Mint, ahogy arról mi is többször beszámoltunk, döbbenetes felfedezést tettek tavaly Peruban. Jaime Maussan újságíró ugyanis azt állította, hogy több száz éves, idegen eredetű maradványokra lelt. Ezeket a tetemeket további vizsgálatok céljából Mexikóba szállították.

”śNon-human”? alien corpses are displayed to the media in Mexico City
Pont került a perui ufómúmia ügy végére. / Fotó: DANIEL CARDENAS

Több teória is napvilágot látott velük kapcsolatban. Legutóbb például azt állította egy mexikói tudós, J. Alberto, hogy nem biztos nem evilági lényekről van szó, mivel ezek a múmiák három petesejttel rendelkezhettek, amihez hasonlót még nem találtak egy élőlénynél sem a Földön. Úgy vélte, hogy ez az emberiség egyik legnagyobb felfedezése. 

Rajta kívül novemberben szintén arról beszéltek Mexikóban, hogy most valóban űrlényekre leltek, mivel a múmiákon elvégzett DNS teszt különleges eredményt mutatott: DNS-ük 30%-a ugyanis nem emberi eredetű, géneik egy része ismeretlen eredetű fajtól származik. Azt is kijelentették, hogy emberi beavatkozás nyomai nem láthatóak rajtuk. 

Minden eddigi ilyen eredmény és feltételezés ellenére azonban most úgy néz ki, a perui ufómúmiák valójában nem ufómúmiák. Egy igazságügyi szakértő ugyanis megállapította, hogy ezek a figurák igazából babák, amiket papírból, fémből, állati- és emberi csontokból ragasztottak össze, hoztak létre. Közük sincs az űrlényekhez:

Szimplán babákról van szó, amelyek földi állatok csontjaiból lettek összeállítva modern szintetikus ragasztóanyagok használva.

 - közölte Flavio Estrada igazságügyi szakértő és archeológus. Hozzátette a modern "anyaggyártás" azt is jelenti, hogy a babák ráadásul még csak nem is több száz évesek - írja a DailyStar.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek