Létrehozva: 2021.07.28.

Már csak ezer lájk kell és Varga Irén igazi gusztustalanságot művel. Hajrá!

Ha van ember, aki képes lesz a világ talán legundorítóbb alapanyagából még gusztustalanabb végeredményt csinálni, az Varga Irén, aki gyakorlatilag minden népszerű ételt meggyalázott már a konyhájában.

Varga Irén konyhai tudása valójában szót sem érdemel, hiszen videóiban nyilvánvalóvá tette, hogy az alapvető konyhatechnikai tudást sem sikerült magáévá tennie. Ehhez jön hozzá az a különös vonzalma, amit a fahéj iránt táplál, vagyis mindent is képes ehetetlenné varázsolni ezzel a fűszerrel.

Varga Irén drámai kísérletre készül a konyhában (Fotó: YouTube)

Nos, Irénke most arra készül, hogy elrontsa azt, ami már eleve bűn rossz, vagyis ételt kreál a svédek világszerte gyűlölettel csodált készítményéből a surströmmingből, ami gyakorlatilag rothasztott, savanyított hering.

Ez az a konzerv, amit videók ezrein próbálnak meg elfogyasztani mindenféle nemzetek képviselői, akik közül csak kevesen járnak sikerrel. Legtöbbször el sem jutnak odáig, hogy a szájukhoz emeljenek egy falatot a gasztronómiai atombombából, mert már a dobozból áradó szag hatására öklendezni, netán hányni kezdenek.

De Varga Irén talán más lesz, mint az átlag. Miért ne történhetne meg, hogy ez legyen az első étel, amit sikerül ehetővé varázsolnia egy kis fahéj vagy banán hozzáadásával? Hogy kiderüljön, nem kell mást tenni, mint a Máhiáná Rosszálo művésznéven futó asszonyság Facebook-oldalán lájkolni az erről szóló posztot. Ha megvan a négyezer, az „énekesnő” munkához lát...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek