1 éve

Az ajtón keresztül szexelt Erik, szörnyű, mi történt a péniszével

Szegény csak egy kicsit fel akarta pezsdíteni a házassági életét, de nagyon rossz vége lett.

Szerző Doris

Történetünk főszereplője, Erik is azok közé a férfiak közé tartozott, akinek kicsit ellaposodott a házassága. Nagy gond nem volt, csupán úgy érezte, egy kicsit fel kell pezsdítenie a szexuális életét a feleségével, Kate-tel.

Erik egy szép, napsütéses reggelen kieszelt egy kis erotikus szerepjátékot. Beöltözött szerelőnek, és kivette a kilincset a fürdőszoba ajtóból. Az ötlet lényege az volt, hogy péniszét az említett lyukba dugja és az ajtón keresztül juttatja el a csúcsra az asszonyt, miközben ő is átéli a mindent elsöprő orgazmust.

Ez elméleti síkon teljesen jól is hangzik, a megvalósítással azonban már akadtak gondok. Történt ugyanis, hogy a kissé teljesítménykényszeres Erik bekapott egy marék potencianövelőt, a férfiassága pedig úgy feldagadt, hogy szabályosan beszorult a lyukba.

Az aggódó Kate szerencsére azonnal kihívta a mentőket, a kissé szégyenkező Eriket pedig kórházba vitték, igaz, ez csak úgy sikerült, hogy kivágták az ajtó egy részét, mint egyfajta fa péniszgallért – írja a Daily Star.

Szerencsére egy orvosnak sikerült kiszabadítania Erik feldagadt és belilult péniszét, de az biztos, hogy a férfi egy jó darabig nem öltözik újra szerelőnek.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!