3 éve

Morbid vágyak: döbbenetes szexbabát rendelt egy tehetős férfi

Eszelõs ötlettel állt elõ a dúsgazdag megrendelõ, aki nem bírta feldolgozni, hogy elhagyták.

A szakítás szinte mindig fájdalmas, a lelki sebek begyógyítására pedig igen sokféle módszer létezik. Egy amerikai férfi viszont egészen bizarr  próbálja betömni felesége után maradt űrt: rendelt magának az internetről egy nejére megszólalásig hasonlító szexbabát - írja Metro.

Az ismeretlen pasas egy hosszú e-mailben írta le igényeit a HushHush nevű internetes aukciósháznak. A levélben elmondja, hogy párja 35 évnyi házasság után 2017-ben hagyta el, és azóta nem tudja őt elfelejteni.

"Arra gondoltam, hogy valaki készíthetne nekem egy szexbabát, ami pontosan úgy néz ki, mint az exfeleségem. Tudom, hogy furcsa kérés ez, de ő az egyetlen nő, akit igazán szeretek. Egyszerűen nem vagyok képes más nővel intim viszonyt kialakítani. (...) Több ezer fotóm van az exfeleségemről, amit a készítők rendelkezésére bocsájtok. Nagyon kérem, a baba haja eredeti emberi haj legyen, és pont olyan szép, mint a volt feleségemé. (...) Nem hiszem, hogy valaha randizni fogok még az életemben, ezért nagyon hálás lennék, ha tudnának nekem segíteni"

- fogalmazott kétségbeesett levelében a férfi.

A szokatlan kérést egyébként valószínűleg nem tudja majd teljesíteni egyetlen szexbabagyártó vállalat sem. A húsvér emberekre hasonlító babák ugyanis személyiségi jogi kérdéseket vetnek föl, és mindenképp kell a "modell" beleegyezése is ahhoz, hogy legyártsák őket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!