4 éve

Szegény nagyi: durva dolgot műveltek unokájával az erkélyen +18

A néni nem tehetett mást, végignézte a korhatáros jelenetet.

Szerző Doris

Durva vádak értek egy 59 éves asszonyt, név szerint, Gail Dickinsont, mivel ibizai álomnyaralásán sikerült megrontania egy mindössze 14 éves tinifiút - számol be róla a Daily Mail.

A döbbenetes, egy hotel erkélyén zajló szexjelenetet a szerencsétlenül járt srác nagymamája nézte végig, a perverz nőről pedig kiderült, hogy a család jóbarátja, ezért tartott velük a szexmámorba fulladó nyaralásra.

A kisdiák nagymamája már az eset előtt felfigyelt arra, hogy a friss húsra vágyó Dickinson egyfolytában szexre utaló megjegyzéseket tett a fiúcskának. Konkrétan ezt mondta:

Szép kis csomagod van odalent

A nagyi először az apartman nappalijában kapta rajta unokáját és Gailt félreérthető helyzetben, majd miután közölte velük, hogy azonnal menjenek lefeküdni, sugdolózást hallott az erkélyről. Amikor széthúzta a függönyt, a szeme elé tárult az oda nem illő látvány.

"Úgy láttam az unokám arcán, hogy élvezi a dolgot. Bár közbe akartam avatkozni, szabályosan sokkot kaptam, kővé dermedtem"

- nyilatkozata a nagyi.

Dickinson később azt mondta a bíróságon, hogy semmire sem emlékszik, mivel alaposan be volt csiccsentve, és le is tagadta, hogy bármi illetlen dolog történt volna köztük.

 

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!