Nincs

Bangó Margit kutyái írni tanulnak...Van bizonyíték!

Már egy levél alá, annak rendje és módja szerint alá is kanyarították a nevüket. Szép udvariasan kikérik maguknak, hogy kutya mivoltukat bárki számon kérje rajtuk. Õrület!
címkék:

A levélírást a szomszédok kezdték. Bedobtak egy levelet a postaládába. 

„Nagyon kérem, szíveskedjenek valamit csinálni a kutyáikkal, mert tarthatatlan, hogy hajnali 4-kor folyamatos csaholásra ébredek, amit a kutyák folytatnak... egyre rosszabb az állapot.”

 

Bangó Margit a Borsnak nyilatkozott. – A kiskutyák valóban néha kiszaladnak hajnalban pisilni. Kertes házban ez természetes, ha valaki kutyát tart. Egyébként eddig soha nem volt köztünk cívódás, de ők valahogy nagyon urak. Maguknak valók, nem igazán foglalkoznak senkivel. De tegnapelőtt betették hozzánk ezt a levelet. Miért csaholnak hajnalban? Kicsi kutyák, ki kell engedni őket pisilni, ha kaparják az ajtót.

A kutyák egyébként a Kossuth díjas művésznő nevét viselik Bangó Nody és Bangó Folti. Nem akármilyen ebek, mert szép kerek betűkkel válaszoltak a szomszédoknak. Õrület. Éneklő kutyáról már hallottunk, de írástudóról még soha! De itt a bizonyíték!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?