Létrehozva: 2018.08.20.

Döbbenetes módszerrel lett a transznemű nőből másik Kim Kardashian

5 millió forintnak megfelelõ angol fontot költött arra egy 17 éves angol fiú, hogy nemátalakító mûtétek és szépészeti beavatkozások segítségével úgy nézzen ki, mint a dús idomú amerikai médiaszemélyiség.

Az immár 17 éves Kairah Kelly fiúként látta meg a napvilágot, de két évvel ezelőtt rájött, hogy nem tud azonosulni saját nemével. Azóta  irdatlan összegeket költött arra, hogy legnagyobb női példaképére, Kim Kardashianre hasonlítson. Kaira hét év alatt közel 5.5 millió forintnak megfelelő angol fontot költött eddig nemváltoztató és plasztikai műtétekre. Ezen felül egy kisebb vagyont szórt el különböző ruhákra, kiegészítőkre és szépészeti termékekre, hogy tényleg úgy nézzen ki, mint a híres amerikai popsidíva.

„Tudom sokkoló, hogy mennyit költöttem az új külsőmre, de nagyon megérte. Úgy érzem, most végre az vagyok, akinek lennem kell. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben”

– nyilatkozott a Daily Mailnek új külsejéről Kairah, akit  barátai és rokonai 2015-ig Tylerként ismertek.Kairah fiúként mindig is rosszul érezte magát, de már a nemváltoztató műtétje előtt is sokat sminkelte magát és festette körmeit. Otthon a négy fal között pedig sokszor magassarkút húzott és abban járt-kelt. 11 évesen merte bevallani szüleinek, hogy ő valójában más mint a többség, és egy családi beszélgetés során azt is bevallotta, hogy meleg.  Aztán látott egy dokumentumfilmet egy transznemű nőről, és rájött, hogy ő maga sem csak meleg, hanem valójában egy olyan nő,  aki fiútestbe született.

Szerencsére nemcsak barátai, de családja is megértő volt és mindenben támogatták Kairaht. A lány új bőrében influencerként dolgozik, tehát  sminkcuccokat és kiegészítőket reklámoz a követőinek a közösségi oldalakon, amiért aztán pénzt kap a cégektől.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

borsonline.hu

Kiakadt a TV2 gyönyörű sztárja, nem tolja tovább más szekerét

vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 2.: a Bikát a megérzései vezetik, a Vízöntő maradjon kívül a vitákon

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Nézd meg a szülinapos David Beckham elképesztő átalakulását

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-