Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2018.03.01.

Soros György be akar avatkozni a magyar választásokba: Kiválogatták a migránspárti magyar képviselőjelölteket. Csak ők maradhatnak a szavazólapokon!

Kiszivárgott, hogy az üzletember milyen módszerrel akar migránspárti képviselõket juttatni a magyar parlamentbe. Visszalépések az utolsó pillanatban, filctollal áthúzott jelöltek a szavazólapokon! Már két hete kiválogatták a migráns-párti magyar képviselõket, végül csak õk maradhatnak az ellenzéki oldalon.

Soros-féle kvótapaktum, így emlegetik egymás közt ellenzéki politikusok azt  a már több mint két hete megszületett megállapodást, aminek mentén máris kiválogatták a migránspárti-politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket! Külön listára tették azokat, akik garantáltan hajlandók megnyitni a kerítést! -adta hírül az Origo.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb, mint 66 egyéni körzetben! A végső cél egyértelműen a kerítés lebontása.

Soros György és csapata, a körülötte csoportosuló ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket.

A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapás-szerű visszalépést, amely után csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével.

Azt remélik, hogy a listán megszerezhető 40-43 szavazattal  matematikailag esélyük lehet a nagy migránspárti politikai fordulatra.

Soros György vezérletével apró részletekbe menően kidolgozták a 66 egyéni körzetben történő visszaléptetési rendszert. A választás napjára csak a legerősebbnek gondolt ellenzéki jelölt neve maradna a szavazólapokon, miután a többiek a választások előtt közvetlenül, a legutolsó órában dobnák be a törölközőt. Az új Soros-terv még olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon ekkor már csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét.

A szigorúan megszabott feltételek szerint bármely pártból kizárólag olyan ellenzéki képviselő javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása, a Soros-párti migránspolitika mellett.

 Nagyon sürgős lett a dolog!

Az első félév végéig áttörést akarnak elérni, mondhatni bármi áron. Sürget az idő, világpolitikai érdek forognak kockán.

Ha sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, az első félév végéig, június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat. Hogy aztán néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az eddig még dacoló közép-európai államokba. És ez csak a kezdete lenne a migránsok folyamatos, üzemszerű betelepítésének…

Ahogy azt a belga miniszterelnök nemrégiben egy interjúban kifecsegte a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot. Még a bolgár elnökség idején, tehát az első félév végéig el akarják fogadni azt a már megfogalmazott új kvótaszabályt amely egy szoftverként működő számítási rendszer segítségével rendszeresen szétterítené a felgyülemlett migránstömeget.

Az osztrákok ellenállnának vagy Orbán az utolsó bástya?

Azért ennyire sürgős, mert a július 1-én felálló osztrák elnökség belpolitikai okok, a szabadságpárti koalíció miatt nem engedhet ilyen súlyú migránsügyben, míg a kisebb lobbierővel bíró bolgár elnökség az év első felében erre még lehetőséget kínál.

A terv útjában elsődlegesen a határozottan kitartó Orbán-kormány áll. Ezért lenne elsőrendű érdek Sorosék számára a magyar politikai térkép átrendezése. A kiszivárgott információk szerint Soros György politikai stratégaként személyesen is beszállt a küzdelembe. Részt vállalt a részletes taktikai tervek elkészítésében, a migránspárti magyar képviselők kiválogatásában és nem riad vissza újabb nagymértékű anyagi áldozattól sem.

Gulyás Márton szolgálatra jelentkezett

A Soros György vezényletével összehozott paktum szervezésében, a migránspárti képviselők kiválogatásában az Origo információi szerint fontos szerep jut már most a rongáló akcióiról elhíresült Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalomnak is. Aktivistáik a hétvégén már gyakorlatoztak Hódmezővásárhelyen.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Presser Gábor és Koncz Zsuzsa árulásai – megszólal Nagy Feró

origo.hu

Next Top Model Hungary: eljött a meztelen fotózás ideje

borsonline.hu

„Lebeg, és nem repülőgép” – ezek voltak a rejtélyes körülmények közt eltűnt pilóta utolsó szavai

magyarnemzet.hu

Indul az akció, így juthatunk garantáltan magyar szamócához kilónként ezer forint alatt

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

hirtv.hu

Áthúzott nadrágszíjas plakátok várják Magyar Pétert Debrecenben

origo.hu

Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-