RETRO RÁDIÓ

Trükkös, diétás, de mitől zöld ez a palacsinta? Hidd el, imádni fogod!

Trükkös, diétás, de mitől zöld ez a palacsinta? Hidd el, imádni fogod!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 04. 30. 10:45

Felejtsd el, hogy a palacsinta csakis édes lehet! Most megmutatjuk a másik arcát: teljesen új íz- és színvilágban, elképesztõen egészséges a palacsinta! Ebbõl jóllakhatsz úgy, hogy az alakodat sem kell féltened!

Látványnak különleges, az íze fantasztikus, és még egészséges is!  A palacsintatészta egy igazi Jolly Joker, amit kedved és a kamrád tartalma szerint variálhatsz.  Ha kipróbáltad már az édes, de egészséges változatot, akkor itt az ideje, hogy megsüsd  a sós, zöld verziót is!

Bolondítsd meg a palacsintát egy kis spenóttal!

Zöld palacsinta

Így készítsd:

Készítsd el a palacsintatésztát a szokásos módon, majd a végén tegyél hozzá spenótot. Használhatsz mirelitet, de az igazi, ha pár marék friss spenótot forrázással megfonnyasztasz, majd mixerrel pürésíted és belekevered a tésztához. Végül süsd ki kevés olajon.

A zöld palacsintát előre elkészítheted, mert nem csak melegen, hidegen is tálalhatod!

Így variáld:

Zöldsalátás töltelék

Készítsd el kedvenc salátádat, tegyél hozzá egy kis fetasajtot is, majd halmozd a palacsintákra és hajtogasd félbe. 

Mozzarellás paradicsomos

Karikázd fel a mozzarella sajtot és a paradicsomot, majd rendezd a palacsinták közé.

Juhtúró krémes

Keverd ki a juhtúrót egy kis tejföllel, tegyél hozzá egy gerezd fokhagymát és töltsd meg a palacsintákat! Hidegen, melegen egyaránt szuper finom!

Egyszerű reszelt sajttal is érdemes kipróbálnod!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.