Felejtsd el, hogy a palacsinta csakis édes lehet! Most megmutatjuk a másik arcát: teljesen új íz- és színvilágban, elképesztõen egészséges a palacsinta! Ebbõl jóllakhatsz úgy, hogy az alakodat sem kell féltened!
Látványnak különleges, az íze fantasztikus, és még egészséges is! A palacsintatészta egy igazi Jolly Joker, amit kedved és a kamrád tartalma szerint variálhatsz. Ha kipróbáltad már az édes, de egészséges változatot, akkor itt az ideje, hogy megsüsd a sós, zöld verziót is!
Bolondítsd meg a palacsintát egy kis spenóttal!
![]()
Zöld palacsinta
Így készítsd:
Készítsd el a palacsintatésztát a szokásos módon, majd a végén tegyél hozzá spenótot. Használhatsz mirelitet, de az igazi, ha pár marék friss spenótot forrázással megfonnyasztasz, majd mixerrel pürésíted és belekevered a tésztához. Végül süsd ki kevés olajon.
A zöld palacsintát előre elkészítheted, mert nem csak melegen, hidegen is tálalhatod!
Így variáld:
Zöldsalátás töltelék
![]()
Készítsd el kedvenc salátádat, tegyél hozzá egy kis fetasajtot is, majd halmozd a palacsintákra és hajtogasd félbe.
Mozzarellás paradicsomos
![]()
Karikázd fel a mozzarella sajtot és a paradicsomot, majd rendezd a palacsinták közé.
Juhtúró krémes
![]()
Keverd ki a juhtúrót egy kis tejföllel, tegyél hozzá egy gerezd fokhagymát és töltsd meg a palacsintákat! Hidegen, melegen egyaránt szuper finom!
Egyszerű reszelt sajttal is érdemes kipróbálnod!
