SÁRGACSEKK

3 applikáció, mely segít a spórolásban

Szeretnél spórolni, de nehezen megy? Kipróbálnád, mire vagy képes némi segítséggel? Ezek az appok jó szolgálatot nyújtanak, ráadásul ingyenesek is.

Hónap végén a legtöbb ember aggódva figyeli a bankszámláját. Szeretnél félretenni is, de gyakran szinte lehetetlennek tűnik. Összegyűjtöttük azokat az ingyenes applikációkat, melyek sokat segíthetnek céljaid elérésében, ha letöltöd okostelefonodra.

1. Számlafaragó

Kiszámolja a rezsit, pontosabban azt, hogy mennyit költöttél a hónapban gázra vagy éppen vízre. Így azt is megmondja, milyen kiadásokkal fog járni a havi fogyasztás. Tippeket is kaphatsz, hogy az adott szolgálatást, mely szolgáltatónál tudod olcsóbban megkapni, így további segítséget is kaphatsz spórolásához.

2. Spendee

Nyomon követi kiadásaidat. Figyelemmel kísérheted, mennyit adtál ki ételre, ruhára, kozmetikumokra vagy éppen a hobbidra, úgyhogy nem érhet meglepetés a hónap végén. A kiadásaidból ezen felül statisztika készül és ötleteket kapsz arra, hogyan tudsz okosabban gazdákodni.

3. Level Money

Havi, heti vagy akár napi bontásban segít nyomon követni a kiadásokat. Jelzi a kötelező befizetéseket és azt is, mennyit tudsz még költeni az adott időszakban.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?