2 éve

SzerencseSzombat: megújult szombat esti kikapcsolódás a jól megszokott izgalmakkal

Az újév első SzerencseSzombat adása vadonatúj külsővel és híres sztárfellépőkkel várja a kikapcsolódni vágyókat. A műsor első fellépője Caramel lesz, aki februári Simfonica Koncertje előtt a Duna Televízión adja elő legújabb dalait.

A műsor új showelemekkel, az eddiginél lendületesebb és látványosabb tartalmakkal szórakoztatja majd a nézőket, a sorsolások izgalma azonban cseppet sem változik: az Ötöslottó, Joker és Luxor nyerőszámait továbbra is a négy műsorvezető Mák Kata, Kiss Orsi, Harsányi Levente és Kovács Áron sorsolják majd, a főnyeremények pedig változatlanul hatalmasak lesznek.

A SzerencseSzombat január 4-től nem csupán óriási nyereményeket, de önfeledt szórakozást, igazi kikapcsolódást és tartalmas beszélgetéseket is varázsol a nappalinkba. A Duna Televízió népszerű műsora megújult díszlettel, fantasztikus showelemekkel és hazai sztárok sokaságával szórakoztat majd minket: Caramel után többek között Tóth Vera, Király Viktor és a Bagossy Brothers Company is a műsor vendége lesz, az élő produkciókon kívül pedig hétről-hétre új, érdekes témák is terítékre kerülnek, amelyekről a műsorvezetők hazai celebekkel beszélgetnek majd.

A műsort a szórakoztató tartalmakon kívül azért is érdemes lesz követni, mert a 2020-as év az ideihez hasonlóan nagy nyereményeket is tartogathat: 2019. 49. játékhetéig a három játékon összesen 33 telitalálatos szelvényt adtak fel, amelyből kettő az Ötöslottón, négy a Luxoron, 27 pedig a Joker játékon született. A három játék jackpotjainak összértéke közel 7 milliárd forint.

Az Ötöslottó, a Luxor és a Joker sorsolás tehát megújult köntösben várja a nézőket szombat esténként, a Szerencsejáték Zrt. azonban a Hatoslottó játékosainak életében is változást hoz: az eddig megszokottól eltérően január 5-től a Duna Televízión követhetjük nyomon a Hatoslottó számhúzását. A műsor a megszokott arcokkal, de szintén új külsővel jelentkezik; a változásoknak köszönhetően így az összes kedvenc sorsolási műsorunkat egy csatornán követhetjük nyomon. Az adás a korábban megszokott időpontban, azaz vasárnap 16:00 órai kezdettel 5 perces időtartamban kerül adásba.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!