Létrehozva: 2024.10.06. 20:30

VV Seherezádé férjhez ment: íme az exkluzív fotók!

Nemrég még csak tervezték az esküvőt, most pedig megvalósították. Minden úgy alakult, ahogy megálmodták. Ezek után semmi sem állhatott VV Seherezádé és Norbi útjába.

Mosolygósan telt a szeptember vége a korábbi villalakó számára, ugyanis a párjával kimondták a boldogító igent. Ráadásul a ceremónia is úgy alakult, ahogy VV Seherezádé és VV Seherezádé párja, Norbi tervezte.

hot feltöltés vv seherezádé
Seherezádé és Norbi csodálatos esküvőt tervezett, amely sikeresen megvalósult – Fotó: archív / hot magazin

"Nagyon jó szertartásvezetőt fogtunk ki, akinek az egész történetünket elmeséltük, és olyan meghitten vezette a ceremóniát, hogy hihetetlen. Csodálatos volt a hely­szín és az idő is; bár mostanában nagyon szeszélyesek az égiek, hála Istennek, nekünk szerencsénk volt, és csodaszép napsütésben mondtuk ki az igent" – kezdte Seherezádé a hot!-nak.

Szűk körben esküdtek meg a szerelmesek, mindössze harminckét emberből állt a vendégsereg. Szerencsére így is hatalmas bulit csaptak, és a klasszikus menyasszonytánc sem maradhatott el.

Seherezádé nem tervezte, de végül mégis volt menyasszonytánc – Fotó: archív / hot magazin

VV Seherezádé és Norbi először nem terveztek menyasszonytáncot

"Először nem akartunk menyasszonytáncot, mert úgy éreztük, hogy nem illik a helyszín hangulatához, de aztán végül annyira ragaszkodott hozzá a násznép, hogy táncra perdültünk! Volt egy nyitótáncunk, és Vivivel (ez VV Seherezádé neve valójában - a szerk.), aki menyecskeruhájában táncolt, egy csacsacsát is előadtunk. Ezt követően hajnalig mentek a retró és mulatós zenék, szerencsére mindenki remekül érezte magát, és hamar felvették a ritmust, és kevesen dőltek ki a lakodalom végére" – emlékezett vissza mosolyogva Norbi.

VV Seherezádé és férje, Norbi még nem döntöttek, hova utaznak el nászútra – Fotó: archív / hot magazin

A nászút még csak gondolati szinten tart a szerelmespárnál, egyelőre várnak a hivatalos okmányokra, ugyanis Vivien felvette a férje nevét.

"Amint megérkeznek az okmányok, elkezdünk gondolkozni a nászúton, de egyelőre szeretnénk itthon megélni a házasságunk első napjait, és majd október környékén tervezünk elutazni" – árulta el Vivi.

Különleges vendégek

Vivinek két barátnője tanúskodott a ceremónián, Norbi pedig a húgát kérte fel erre a feladatra. A bevonuláson Vivi keresztlánya és kutyusa is részt vettek koszorúslányként.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek