Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
LOVE

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 14:30

Elolvadsz Puskás Petitől és kisfiától: „Elkezdett járkálgatni, táncolni, ha zenét hall”

Fontos témát boncolgatott Puskás Peti.

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi három éve mondta ki a boldogító igent, és tavaly márciusban tudatták az örömhírt, hogy kisbabájuk lesz. Később azt is elárulták, hogy első gyermekük kisfiú lesz, akit végül Ábelnek neveztek el. 

 

A magyar sztárpár hatalmas boldogsággal adta a világ tudtára a hírt még tavaly szeptember 7-én, hogy megszületett a kisfiuk, Puskás-Dallos Ábel. A kisgyermek azóta nemcsak a szüleit, de az énekesházaspár rajongóit is apró ujjacskái köré csavarta. Akár Bogi, akár pedig Peti oszt meg fejlődéséről friss részleteket, az mindig hatalmas érdeklődést vált ki. Nem volt ez másként most sem, amikor Puskás Peti egy édes családi fotóval mélyenszántó sorokat osztott meg Ábellel és a gyermekneveléssel kapcsolatban. 

„Az elmúlt hetekben annyi minden törtènt Àbellel. Elkezdett járkálgatni, táncolni,ha zenét hall, mutogatva el tudja mondani , mit szeretne és pillanatokon belül összerakja az összefüggéseket, mi hogyan mivel müködik és még sorolhatnám a sok meglepetést, amit nap mint nap okoz, pedig annyit tud mondani( viszont azt megállás nélkül), hogy blő.
Egyszerűen döbbenetes milyen szivacs az agyunk babaként, ami csak úgy szívja magába a tudàst.
Hova tűnik ez később? A kíváncsiságunk, nyitottságunk, kreativitásunk, ösztönös képességünk a tanuláshoz?
Egyre jobban azt gondolom, hogy rosszul gondolkodunk a tanításról, az iskoláról mint rendszer, mert valahogy ezek a fogalmak jutnak a legkevésbé eszembe róla, mint amit látok a gyerekemen ( és ezzel nem azt mondom, hogy maugliként szeretném nevelni, sőt majdnem az összes tanáromra hatalmas szeretettel gondolok, hanem csak a szellemiségen morfondírozom). Ti mit gondoltok? ” - írta az elgondolkodtató sorokat Puskás Peti. 

Íme Puskás Peti édes családi fotója: 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek