Létrehozva: 2024.10.22. 06:00
Módosítva: 2024.10.22. 08:46

Fekete Dávid: A baba után jöhet az esküvő!

Hamarosan érkezik az énekes és kedvesének az első közös gyermeke, akit nagyon várnak. Fekete Dávid azt is elárulta, hogy már az esküvő is szóba került kettejük között.

Fekete Dávid boldog, hiszen megtalálta azt a személyt, aki nemcsak a szerelme, hanem igazi társa lett az életben. Az énekes lassan egy hónapja azt is bejelentette kedvesével, Cintiával, hogy gyermeket várnak, de egy korábbi interjúban elárulták, hogy tervezték a picit. Dávid szerelme lassan a harmadik trimeszterbe lép, így jogosan merül fel a kérdés, hogy a pár mindent beszerzett-e, teljesen felkészültek-e a baba érkezésére?

Fekete Dávid szerelme
Fekete Dávid és szerelme már nagyon várja közös kisbabájukat Fotó: Máté Krisztián

Jól halad az előkészületekkel Fekete Dávid és szerelme

A boldogság mellett sok megoldandó probléma is felmerül egy gyermek érkezésével. A szülőknek a bútorokat, és egyéb kiegészítőket is be kell szerezniük, mire a picit hazahozzák a kórházból. Az énekes elárulta, hogy minden a legnagyobb rendben van az előkészületekkel és már izgatottak a nagy pillanatot várva.

„Nagy lelkesedéssel és örömmel várjuk a pici érkezését. Jelenleg úgy érezzük, hogy sikerült mindent beszerezni, ami majd a babának kellhet. Egyelőre úgy érezzük, hogy megfelelő lesz a mi szerelmi fészkünk a fogadására, de majd később minden alakul. Már megvan a neve a kis drágánknak, de azt nem szeretném még elárulni” – mosolygott Dávid.

Amikor a szülőknek elmondtuk, nagyon örültek és nagyon várják ők is a pici érkezését. Cinti hamarosan belép a harmadik trimeszterbe, igyekszik, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a babánk a lehető legjobban legyen. Éppen ezért sokat segítek neki, próbálok ebben az időszakban minden terhet levenni a válláról, amennyire tudom.

 – mesélt boldogan.

Már szóba került az esküvő is

Bár sokan gondolhatják, hogy kicsit gyorsan halad a kapcsolatuk, de Dávidék nem érzik annak. Úgy gondolja, minden akkor érkezik életükbe és a kapcsolatukba, amikor elérkezettnek látja a Jóisten. A pici érkezésével jogos a kérdés, hogy mi a helyzet az esküvővel? Vajón szóba került-e már köztük?

Sosem tagadtam, hogy hiszek a házasság intézményében, és szeretnék megházasodni. Szóval, igen szóba került már, de még nem akarunk részleteket elárulni

 – válaszolta diplomatikusan Dávid.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek