LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.22. 06:00

Újra szingli Zámbó Jimmy fia

A legendás énekes legkisebb fia egy ideje egyedül van. Zámbó Adrián a Ripost-nak vallott az érzéseiről.

Zámbó Jimmy legkisebb fiát, Adriánt legutóbb az Ázsia Expressz című műsorban láthattuk, amint bátyjával, Krisztiánnal igyekezett kilépni a komfortzónájából a Fülöp-szigeteken. Bár a Zámbó-testvérek elsőként estek ki a kaland-reality-ből, Zámbó Adrián egy olyan arcát tudta megmutatni a nézőknek, amit eddig még nem láthattak.

Zámbó Adrián
Egyelőre talány, hogy a legfiatalabb Zámbó fiút ostromolják-e a nők Fotó: Zámbó Adrián

Az egyelőre talány, hogy a legfiatalabb Zámbó fiút ostromolják-e a nők a közösségi oldalakon, ám annyi biztos, hogy jelenleg szingli! Ugyanakkor cseppet sem bánná, ha betoppanna az életébe valaki, aki elvarázsolja.

"Nyitott vagyok a szerelemre! Még akkor is igaz ez, ha nem az első helyen van most az életemben, hogy találjak valakit. Elfoglalt vagyok, több projektet is tervezek a közeljövőben, amik sok időt és energiát igényelnek. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy természetesen a zenéhez is van közük, a részleteket egyelőre fedje jótékony homály. Visszatérve a nőkre, az a típusú ember vagyok, aki igényli a szerelmet és minden olyan érzést, ami ezzel jár"

- kezdte a Ripost-nak Zámbó Adrián, aki még kisfiú volt, amikor elvesztette édesapját.

Mint minden fiatalban, Adriánban is felmerül a kérdés, hogy vajon hol lehet napjainkban ismerkedni. Bár sokan az online térre esküsznek, a legkisebb Jimmy fiú egyáltalán nem tartozik közéjük.

"Nem vagyok fent társkeresőn, és a közösségi oldalakon sem írogatok rá senkire, ez nem az én műfajom. Egyszerűen úgy érzem, hogy szükségem van olyan szempontból a fizikalitásra, hogy éreznem kell egy lány közelségét és kisugárzását"

- elmélkedett Zámbó Adrián, aki tehát a jelek szerint remekül elvan egyedül is, ugyanakkor egyáltalán nem bánná, ha kicsivel több mint egy év után többé nem erősítené a szinglik táborát.

Zámbó Adrián nemrég az Ázsia Expresszben bizonyított Fotó: Zámbó Adrián

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek