LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.

Felesége halála után így talált rá a szerelem Patrick Duffyra: Lindával a Covid hozta össze

Elképesztően romantikus történetet osztott meg a Riposttal a Dallas Bobbyja! Patrick Duffy gyakorlatilag a koronavírusnak köszönheti, hogy rátalált a szerelem!

A Dallas családcentrikus Bobby Ewingja, Patrick Duffy élete legsötétebb és legnehezebb időszakát élte át, amikor 7 évvel ezelőtt, 2017-ben elvesztette imádott feleségét, két fia édesanyját, Carlynt, akit 1974-ben vett feleségül.

Patrick Duffy
Patrick Duffy megnyílt: őszintén mesélt a szerelmi életéről (Fotó: Bánkúti Sándor)

A színészt olyannyira maga alá temette a gyász, hogy a tragédiát követő fél évben egyáltalán nem nyilatkozott Carlynről, aki hosszan tartó betegség után vesztette életét. Duffy a Ripostnak adott interjújában elárulta, neje elvesztése után soha nem gondolta volna, hogy újra rátalál a szerelem, és hosszú évek után ismét úgy fogja érezni, hogy megtalálta a másik felét. A sors útjai azonban - mint tudjuk - kifürkészhetetlenek, a Dallas Bobbyja pedig 2020-ban azon kapta magát, hogy ismét eltalálta őt Ámor ama bizonyos nyila.

A Budapesten tartózkodó színész exkluzív interjút adott a Ripostnak a szerelmi életéről!

Patrick Duffy a Covidnak köszönheti a szerelmet

Novemberben lesz 4 éve, hogy a Dallas Bobbyja egy párt alkot a népszerű televíziós színésznővel, Linda Purllel. Megismerkedésük olyan messze volt az első látásra szerelemtől, mint Makó Jeruzsálemtől, és különös módon a koronavírus-járványnak is köszönhető, hogy Patrick Duffy barátnője ma nem más, mint Linda.

Már ötven éve tudtam Linda létezéséről, és ő is tudta, hogy én ki vagyok. Ő egy nagyon sikeres televíziós színésznő, és így mindig is hasonló körökben mozogtunk. Először negyven évvel ezelőtt találkoztunk egy színdarab kapcsán. A színdarabra már egyáltalán nem is emlékszem. Majd eltelt húsz év, és újra összefutottunk Londonban egy közös barát révén. Ez a találka körülbelül három percig tartott. Ismét eltelt rengeteg idő, és négy és fél évvel ezelőtt egy celebgálán sodort össze minket az élet Los Angeles-ben. Ekkor megadtam neki az e-mail címemet, a már korábban említett közös barátunk miatt, mert már rég nem láttam. Arra kértem Lindát, adja át az üdvözletem Richardnak. Ekkor elindult hármunk között egy levelezés, teljesen ártatlan dolgokról. Majd jött a Covid

– emlékezett vissza a kezdetekre Patrick Duffy, aki a járvány kitörésekor visszavonult az Oregon államban található birtokára, Linda pedig Colorado-ban maradt.

Napról napra mélyült a kapcsolatuk

Patrick Duffy felesége elvesztése után nagyon nehéz időszakot élt át. A magányát minden bizonnyal enyhítette, hogy a koronavírus-járvány alatt is tudta tartani a kapcsolatot Lindával, és talán észre sem vették, hogy szépen lassan a barátságuk átalakult szerelemmé.

„Eleinte csak barátok voltunk. Olyanokról beszélgettünk, hogy épp zöldséget mosunk vagy volt-e rajtunk maszk. Más lehetőségünk nem nagyon volt a karantén miatt. A levelezésből később telefonálás lett, majd videóhívás, mivel ugyanolyan telefonunk volt. Nem sokkal később már a Zoomon beszélgettünk minden éjszaka, két-három órán keresztül. Egyik nap írtam egy verset, amit felolvastam neki, szóval már nemcsak a zöldségekről beszélgettünk, hanem egyre komolyabb, mélyebb, intimebb témákról. Egyik este pedig megtörtént az, hogy elköszönéskor, úgymond véletlenül azt mondtam neki: szeretlek. Csak úgy mellékesen. Csak később eszméltem rá, Úristen, kimondtam az sz-betűs szót! Ez egy jel volt, hogy a kapcsolatunk már messze nem barátság”

– mesélte a kamerák előtt Patrick Duffy.

Patrick Duffy
Patrick és Linda a MOL Lojalitás Gálán (Fotó: Bánkúti Sándor)

A színész 23 órát vezetett az első csókért

A szerelemtől fűtött Duffy a járványhelyzet ellenére nem sokkal később autóba pattant, hogy élőben is lássa végre azt a nőt, aki elrabolta a szívét.

Huszonhárom órát vezettem alvás nélkül, végül a kocsibeállóján kötöttem ki. Megálltunk egymással szemben, és kisvártatva megkérdeztem, hogy megcsókolhatom-e. Azt felelte, igen. Azóta is együtt vagyunk

– árulta el érzelmesen a Dallas Bobbyja, aki hatalmas ajándéknak tartja, hogy felesége elvesztése után ismét rátalált a szerelem.

Patrick Duffy, akit a hazai közönség elsősorban a Dallas című kultikus tévésorozat Bobby Ewingjaként ismer, új szerepet kapott a MOL gáláján Budapesten: olaj-és gázipari dolgozóknak adott át elismerést több évtizedes munkájukért, meglepetésként pedig a MOL kutatás-termelés közösségének tiszteletbeli tagjává avatták szeptember 16-án, hétfő este.

A MOL az ország több pontján termel ki szénhidrogént sok olyan szakember segítségével, akik akár több évtizede – 20-30-40-45 éve – dolgoznak olaj- és gázipari munkásként, bányászként, geológusként vagy vezetőként a vállalatnál, és szerepük alapvető az ország és a régió ellátásbiztonsága szempontjából.

Az ő elhivatott munkájukat köszönték meg a MOL Kutatás-Termelés üzletágának szeptember 16-án rendezett lojalitás gáláján. A rendezvény meglepetés díszvendége Patrick Duffy, a Magyarországon is rendkívül népszerű Dallas sorozat Bobby Ewingja volt, ő adta át a színpadon az elismeréseket a kutatás-termelésben 45 éve dolgozó szakembereknek.  A sorozat világa természetesen szervesen kapcsolódik a szakmájukhoz, sőt, a vállalat hazai szénhidrogén-mezőinek egy részét maguk között ma is „magyar Dallas”, illetve „magyar Texas” néven illetik. A művész számára is készült egy meglepetés: az eseményen a MOL kutatás-termelés közösségének tiszteletbeli tagjává avatták. 

A Bors a MOL által szervezett gálán készített vele exkluzív interjút.

Patrick Duffy a Lepattanó című romantikus, gombfocis sportvígjáték premierjére érkezett hazánkba, amelynek egyik kulcsfiguráját alakítja. A film egyik támogatója a MOL. A film szeptember 26-ától látható országosan a magyar mozikban.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek