Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

„Abszolút hozza azokat a férfias, apa szerepeket, ami szerintem ideális” – titokzatos párjáról vallott Janicsák Veca

Az énekesnő 2022-ben jelentette be, hogy férjével elváltak útjaik, ám nem sokkal később kiderült, új szerelem van a láthatáron. Ennek viszont már két éve, és úgy tűnik azóta is boldogok együtt, sőt Janicsák Veca most néhány apró részletet is elárult a kapcsolatukról.

Janicsák Veca különösen óvja a magánéletét, amióta 2022-ben kiderül, hogy férjével a válás mellett döntöttek. Az énekesnőnek azóta új párja van, akivel már két éve együtt vannak, sőt össze is költöztek. Ennél többet viszont nem igazán árult el a titokzatos férfiról. Most azonban a Palikék Világa Egy ritmusban Ábel Anitával című műsor vendége volt, ahol több részletet is elárult a kapcsolatukról, és arról is, mit rontott el korábban.

AC4I7570 Janicsák Veca
Janicsák Veca párja mindet megtestesít, ami eddig hiányzott (Fotó: Szabolcs László)

Veca amellett, hogy édesanya, jelenleg pszichológiát tanul az egyetemen, így már sokkal jobban átlátja, miért is alakult úgy a házassága, ahogy.

Mivel az ember viszi a mintákat tovább, ezért bizonyos helyzeteket csak úgy tudsz kezelni, ahogy már megtanultad, tehát amikor bizonytalan vagy ezeket veszed elő. És mivel én azt néztem végig, hogy anyukám mindent egyedül csinál, sőt a nagymamám is mindent egyedül csinál, mert a nagypapám nagyon korán meghalt, így nekem ez volt a természetes

– mesélte az énekesnő.

A zátonyra futott kapcsolat után viszont, már sokkal tudatosabban keresett társat, és úgy tűnik, sikerült is megtalálni azt, aki nemcsak boldoggá teszi de betölti a hiányt, amit a volt férje nem tudott:

A válás után tudatosan kellett ráállnom arra, hogy ha még egyszer párt választok, és nem úgy döntök, hogy inkább maradok egyedül, mert abszolút ez is benne volt a pakliban, akkor viszont olyan férfit válasszak magam mellé, aki képes betölteni a maszkulin szerepeket. Sok mindenről feministán gondolkodom ugyan, de otthon mégiscsak jó ha van egy férfi. A jelenlegi párom, akivel már több mint két éve együtt vagyunk abszolút hozza azokat a férfias, apa szerepeket, ami szerintem ideális. Ezért úgy érzem, hogy ha a házasságomban ezeket nem is tudtam megadni a kislányomnak, akkor talán most legalább utólag lát egyfajta példát.

Janicsák Veca nincs jó kapcsolatban az édesapjával

Bár sokan tudják, hogy az énekesnő édesapja a szintén ismert zenész Janicsák István, azt talán kevesen, hogy közel sem felhőtlen a kapcsolatuk. Tavaly, az énekes 70. születésnapja körül derült ki, hogy Vecával igencsak eltávolodtak egymástól és úgy tűnik ez az elmúlt közel egy év alatt sem változott.

Olyan a viszonyunk, amiről inkább nem szoktam beszélni, az ő kedvéért. Nem szoros a kapcsolatunk. Én mindig próbálkozom, de nem

– vallotta be szűkszavúan az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek