Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LOVE

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.21.

„Látszik, hogy boldog vagy” – megmutatta amerikai szerelmét Szandi lánya

Bogdán Blanka már évek óta bébiszitterként dolgozik a tengerentúlon, ám eddig a szinglik boldog életét élte. Szandi lánya azonban mára kilépett az egyedülállók klubjából, és az Instagram-oldalán mutatta meg a párját. Még egy videót is mellékelt.

Szandi lánya 2021-ben repülőre ült és elbúcsúzott a családjától, hogy Amerikában kezdjen új életet. A fiatal lány bébiszitterként vállalt munkát San Franciscoban, s időközben annyira bejött neki a tengerentúli létezés, hogy esze ágában sem volt hazajönni. Ez egyúttal azt is jelentette, hogy a párkapcsolatát is át kellett gondolnia, hiszen barátja egy ideig várta itthon... Eleinte úgy voltak vele, hogy távkapcsolatban megoldják a dolgot, végül a szakítás mellett döntöttek, s Blanka hivatalosan is a szinglik klubjának a tagja lett.  Féktelen bulik, utazások és minden, ami egy fiatal álma – erről szólt az utóbbi években a lány élete. Aztán jött Ámor meg nyila!

Szandi lánya, Bogdán Blanka
Szandi lánya szerelmes, videón mutatta meg a pasiját (Fotó: Markovics Gábor)

Szandi lánya együtt énekel a pasijával

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 24 éves lány alig pár hete tett közzé egy fotót a kedvesével, akit valószínűleg San Franciscoban ismert meg. Ricardoról egyelőre nem árult el túl sokat Blanka, de a képek tanúsága szerint nagyon boldogok, és egy esküvőn is részt vettek. Most viszont az is kiderült, hogy a hobbijuk is közös, ez pedig nem más, mint az éneklés. Bizony, nem csak Szandi lánya muzikális, hanem a jelek szerint Ricardo is, akivel az óceánparton dalolásztak egy kicsit. Még Blanka édesanyja is meghatódott az előadástól, és egy szivecskét is odabiggyesztett a videó alá.

Látszik, hogy boldog vagy. Ráadásul együtt zenélni a szerelmeddel, az még felemelőbb érzés. Sok boldogságot

 – írta egy kedves kommentelő, mi pedig mutatjuk, hogy szól együtt Blanka és Ricardo.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek