LOVE

Szerző

Létrehozva: 2024.08.05.

"Már elkelt" - egy rajongó kotyogta ki Lissák Lauráról

Sírhatnak a férfiak.

Lissák Laura tagadhatatlanul az ország egyik legszebb híressége. A meseszép táncosnőt elsősorban a TV2 nagysikerű Dancing With the Stars műsorából ismerjük, amelyben legutóbb T. Danny csodálatos partnere volt. Mindenki úgy gondolta, hogy a magas énekessel valóságos csodát tett Laura, ugyanis olyan fantasztikusan megtanította táncolni, hogy akár profi is lehetne Dannyből. Meglehetősen sokan szorítottak nekik, hogy jöjjenek össze, ekkor azonban T. Danny szíve még másért dobogott. Most pedig különös dolgot mondott az egyik rajongó. 

Lissák Laura sokak kedvence

A gyönyörű szépséggel és nagyszerű tehetséggel megáldott Lissák Laura nagyon boldog. Ahogyan a Ripost is megírta, Laura szívét egy kiskutya rabolta el nemrégiben. A táncosnő kiélvezi a nyár minden egyes pillanatát, és sok-sok jó programon vesz részt, amelyekről rendszeresen tájékoztatja is a rajongóit. Lauráért sok magyar férfi szíve dobog, ami nem is meglepő, elvégre ki ne vallana szívesen magának egy ilyen csinos barátnőt? 

Laura nagyon ügyel arra, hogy magánéletét megtartsa saját magának, éppen ezért nem szokott közös képeket posztolni szerelméről. Áprilisban mégis attól volt hangos a sajtó, hogy megmutatta csinos szerelmét a táncosnő. Sőt, arról is pletykáltak, hogy eljegyezték egymást. Bár erről nem sokat tudni azóta, most egy rajongó elszólta magát. 

Laura a tengerparton sütteti a hasát, és igyekszik kiélvezni a nyár minden hátralévő pillanatát. A bikinis fotóját látva természetesen azonnal beindultak a férfiak, és vadul kommentelgetni kezdtek. Egyikük azonban különös dolgot állított: 

Drága Laura, hiába vagy gyönyörű, ha minden gyönyörű testrészed már elkelt

- írja, amiből néhányan már arra következtettek, hogy talán nemcsak, hogy eljegyezték, de titokban meg is házasodhatott. 

A fotót és a kommenteket IDE kattintva lehet megtekinteni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek