Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LOVE

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.17.

Teszteltük a magyar sztárpár kapcsolatát: kiderült, mennyire ismerik egymást

A népszerű páros lassan hat éve boldogítja egymást, ebből adódóan pedig azt hihetjük, hogy mindent tudnak a másikról. Éppen ezért Jolly és Szuperák Barbie kapcsolatát most alávetettük egy tesztnek, hogy mennyire ismerik egymást...

Jolly és Szuperák Barbie kapcsolata akár példaként is állhatna a fiatalok előtt, hiszen a páros közel hat éve szereti egymást töretlenül. Románcuk még az Ázsia Expressz megpróbáltatásait is kiállta, így tényleg azt mondhatjuk, hogy a szerelmesek tudnak valamit. Elmondásuk szerint a kölcsönös tisztelet és az érzelmek mellett az is fontos, hogy megéljék a nehezebb időszakokat is, és ha éppen veszekedni támadna "kedvük", akkor ennek is teret adnak.

Jolly és Szuperák Barbie
Fotó: Ripost
Jolly és Szuperák Barbie szerelmét teszteltük

Jolly és Szuperák Barbie szerelmét teszteltük

Mivel a páros már ennyire összeszokott és harmonikus kapcsolatban él, megkérdeztük őket: lenne-e kedvük tesztelni a szerelmüket? A válasz egyértelműen igen volt, sőt még meg is jegyezték azt, hogy ők szoktak hasonló játékokat játszani, így felkészültek. Persze, azért igyekeztünk olyan kérdésekkel bombázni őket, amikre lehet, nem tudják a választ, de először csak a bemelegítőkérdések jöttek. Például, hogy mi a másik kedvenc étele?

Jolly nagyon szeret mindenféle ételt, de ami elengedhetetlen számára, az a húsleves. Ha pedig nagyobb gyűjtőfogalomban gondolkozunk, akkor az olasz ételeket szereti

– mondta Barbie, párja pedig csak bólogatott a helyes válaszokon. 

„Elmondhatom már, hogy Barbie egy ideje vegetáriánus, így salátákat eszik általában, nagyon ritkán halakat. De ha egyet kell mondanom, akkor a Calamari a kedvence" – fogalmazott az énekes, aki szintén eltalálta a választ. Ezért jöhetett a következő kérdés: mi a másik kedvenc filmje vagy sorozata?

Szerintem a Doktor House!

– kezdte Jolly, mire párja jelezte, hogy bár szereti ezt a sorozatot, de van valami, amit még jobban kedvel. Ekkor a népszerű énekes komoly gondolkozásba kezdett, de sajnos nem sikerült kitalálnia a választ, ami a Harry Potter lett volna. Na, de most Barbie következett.

Az én párom nem volt sosem ilyen filmezős, viszont amióta velem van, ez teljesen megváltozott. Minden nap néznünk kell valamit, de én ennek nagyon örülök. Viszont, hogy mi lehet a kedvence?! Szerintem konkrét nincs, de az űrben játszódó, cápás dolgokat nagyon szereti" – mondta az énekesnő, aki ezt is eltalálta. Eddig tehát az állás 2:1 Barbie javára, de még nincs vége a meccsnek. Az utolsó kérdésünk az volt: Mitől fél a másik a legjobban?

"A párom a magasságtól fél" – mondta magabiztosan Barbie, majd Jolly is hasonló önbizalommal válaszolt:

Barbie a csúszómászóktól, rovaroktól, bogaraktól fél. De ezt majd láthatják az Ázsia Expressz nézői is

– fogalmazott a népszerű zenész. A párharcot tehát 3:2-re végül Barbie nyerte, és kijelenthetjük azt is, hogy jól ismerik egymást

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek