Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.12.

Álompár: Ifj. Schobert Norbi megmutatta a barátnőjét

Igazán szerelmesek az új fotón, amit megosztott a fiatal sztárpár. Ifj. Schobert Norbi megmutatta szerelmét.

Ifj. Schobert Norbi rátermettségét és tehetségét megmutatta a TV2 képernyőjén, mikor is megnyerte a Farm VIP harmadik évadát. Azóta lett egy gyönyörű barátnője, Petra, akivel már közel egy éve boldogítják egymást. Norbi Instagram-történetében mutatta meg szerelmét, akivel nagy terveik vannak.

Ifj. Schobert Norbert
Ifj. Schobert Norbi
Ifj. Schobert Norbi és szerelme csodásak együtt - Fotó: tv2

Közös ambíciók

Ugyan Norbi és Petra már egészen régóta ismerik egymást, mert hat éve találkoztak először, de múlt év őszéig váratta a párt az élet, hogy összesodorja újra őket. Szerelmük egyből elkezdett bimbózni, sőt már ott tartanak, hogy Petra korábban azt is megemlítette, hogy bármikor igent mondana a lánykérésre. Norbi az Egyesült Államokban akar egyetemi hallgató lenni a jövőben és egészen biztos, hogy szerelmét nem tudná ilyen távol hagyni magától. Bár jelenleg a Farm VIP győztese a Honvédséget erősíti és minden szabadidejét a barátnőjével és sporttal tölti az Instagram bejegyzései alapján.

Ifj. Schobert Norbert
Ifj. Schobert Norbi
Ifj. Schobert Norbi megmutatta szerelmét. Hát nem cukik? - Fotó: Instagram

Ifj. Schobert Norbi barátnője belepirult

Egy újabb közös fotót osztott meg magáról a szerelmes pár, amin látszólag csak úgy sugárzik a kettejük között parázsló szerelem. Norbi és Petra igazán boldognak tűnik és ez a rajongóknak is egyenesen szembetűnő, ugyanis amikor egymásra pillantanak a fotókon, mindketten el vannak pirulva. Hát nem csodás az ifjú sztár és szerelme? Norbi egy nagyon határozott kijelentést fűzött a képhez:

I love you” – írta a fiatal sportoló, ami magyarul is egyszerűen csak annyit jelent, hogy szeretlek!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek