Létrehozva: 2024.08.03.

Ifj. Schobert Norbi újabb életveszélyes mutatvánnyal jelentkezett - Videó

A Schobert család középső gyermeke boldog párkapcsolatban él, amelyről örömmel oszt meg fotókat és videókat is közösségi oldalán. Ifj. Schobert Norbi és barátnője, Petra nemrég Olaszországban jártak, ahonnan újabb bejegyzéssel érkeztek.

Ifj. Schobert Norbi és Farkas Petra júniusban ünnepelték egy éves évfordulójukat, de mivel akkor nem tudtak együtt ünnepelni, úgy döntöttek, hogy a jeles alkalmat egy minőségi utazással koronázzák meg.

Ifj. Schobert Norbi
Ifj. Schobert Norbi barátnője, Petra nem tart Norbiékkal a családi nyaralásokra (Fotó: tv2)

Bátorságpróba után könnyed pihenés

Norbiék gardalandi videójukban leginkább azoknak kedveztek, akik szeretik a kihívásokat: rengeteg hullámvasutat, vizes csodát és ijesztő szerkezetet próbáltak ki, az extra vidámparkozás után pedig úgy tűnik, hogy nyugodtabb vízparti élményekre vágytak. Egy korai villásreggelit követően azonnal Monterosso felé vették az irányt, hogy alaposan ki tudják használni az egész napot. Norbi elmesélte, hogy Monterosso története egészen 643-ig nyúlik vissza, amikor a hegyekben lévő törzsek a part mellé húzódtak a barbárok elől. A tengerparton egyébként egy gyönyörű, 14 méter magas gigantikus szobor is látható volt, ami 1910-ben épült. Norbiék után nem csodálkozunk, ha más is kedvet kap ehhez a vidékhez. A nap hátralévő részében a strandot és a lélegzetelállító kilátást élvezték leginkább, meg persze egy kiálló sziklát a tengerben, amiről Norbinak muszáj volt fejest ugrania. Úgy tűnik, hogy másképp hajtja a kíváncsiság, mint barátnőjét, mert a korábbi részből már kiderült, a durvább hullámvasutakat például Petra kedvéért próbálta ki, a szikláról való fejeshez pedig csak annyit fűzött hozzá: „Nem bírtam ki”. A napot ezúttal is egy klasszikus olaszos étteremben zárták, természetesen tészta vacsorával. 

Ifj. Schobert Norbi és barátnője már nem nyaral többet idén

Norbi korábban a lapunknak adott interjújában elmesélte, hogy az idei nyáron ez volt a közös nyaralásuk Petrával, többre most nem lesz lehetőségük egyéb elfoglaltságaik miatt:

Sajnos most csak ennyi közös nyaralásra lesz lehetőségünk, mert Petra is táborokban lesz, én pedig sokat leszek a családommal. Ezért szerettünk volna egy olyan közös élményt, ami olyan, mintha egész nyáron együtt lennénk, ami igazán maradandó és azt hiszem, hogy ez most sikerült.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek